Elazığspor'da Moraller Yerinde

Elazığspor Kulüp Başkanı Serkan Çayır, Çaykur Pazar günü ligde oynayacakları Hacettepe 1945 SK Maçını taraftarlarının desteğiyle kazanacaklarına inandığını söyledi.

TFF 3.Lig 2.Grubun 13. Haftası’nda Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Başkent Ekibi Hacettepe 1945 SK’yı konuk edecek Elazığspor zorlu maçın hazırlıklarını yaptığı tek çalışma ile sürdürdü…

Saat 11:30’da Elazığspor Kulüp Tesisleri’nde yapılan ve yaklaşık 90 dakika süren günün tek çalışmasına Bordo-Beyazlılar teknik taktik ağırlıklı bir antrenmana tabi tutuldular.

Elazığspor’un idmanını takip eden Kulüp Başkanı Serkan Çayır, Pazar günü hedefleri doğrultusunda Hacettepe 1945 SK ile zorlu bir maça çıkacaklarını belirterek, taraftarın desteğiyle kazanmak istediklerini dile getirdi.

SON ÜÇ MAÇIMIZI KAZANMAK HEDEFİNDEYİZ    

“Herkesin statta olmasını temenni ediyorum. İnanıyorum ki bu maçı onlar bize alacak” diyen Başkan Çayır; takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini söyledi. Geçen Hafta İstanbul deplasmanından alınan 1 puanın iyi olduğunu ifade eden Başkan Serkan ÇAYIR, "Bu hafta sahamızda oynayacağımız maçta Hacettepe 1945 SK’yı yenip, daha sonra Sapanca Gençlikspor’u mağlup ederek deplasman  ilk deplasman galibiyetimizi alıp daha sonraki hafta evimizde Eynesil Belediye Spor’u mağlup ederek ligin ilk yarısını iyi bir yerde bitireceğiz" dedi.

BU ZORLU MAÇTA YANIMIZDA OLUN

Başkan Çayır taraftarlara da seslenerek; “Hacattepe maçından galibiyetle ayrılarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Siz de bu zorlu maçta yanımızda olun, galibiyet sevincini beraber yaşayalım." Sözlerine ekledi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme