Elazığspor'da Transferde Son Durum Ne?

Elazığspor Kulüp Başkanı Feti Ahmet Yılmaz çalışmalarını çok yönlü olarak sürdürdüklerini belirten Yılmaz: 'En iyisini yapmanın çabasındayız' dedi…

Çimentaş Elazığspor’da ekonomik yapıdan transfere, forma ve stat reklamından kombine bilet satışına kadar açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Feti Ahmet Yılmaz “Biz bu kulübü hem ekonomik olarak sıkıntılarını gidermeye hem de oluşturacağımız takım ile mücadele vereceği ligde en iyisini yapmaya gayret gösteriyoruz.”dedi.

ÇALIŞMALARIMIZ DESTEKLENMELİ VE SAHİPLENMELİ

Bu çalışmalarımızın sadece Yönetim Kurulumuzun üzerinde kalmamasını, Sadece Elazığ Belediyesinin katkıları ile sınırlı kalmamasını istiyoruz.”diyen Başkan Yılmaz; “Yaptığımız çalışmaların desteklenmesi ve sahiplenilmesini istiyoruz. Birlikte hareket edersek bu kulübü hem sıkıntılarından kurtarırız hem de bu takımı arzu edilen hedefe ulaştırırız.” diye konuştu.

HER ADIMI İTİDALLİ ATIYORUZ

Çimentaş Elazığspor’da Yönetim Kuruluna seçilmelerinin ardından bugüne kadar geçen süreç içinde yaptıkları her çalışmada adımlarını itidalli olarak attıklarını belirten Başkan Yılmaz “Kulübümüzün ekonomik olarak yaşadığı sıkıntılara aşması için son yıllarda atılan adımlar belli. Serkan Çayır Başkan Yönetiminde atılan adımlar ve yapılan çalışmalar ile transfer tahtasının açılması çalışmalarında ki dosyalar üzerinde çok önemli gelişmeler yaşandı.”dedi.

BİZ KAPATTIKÇA YENİ DOSYALAR GELİYOR

Futbolcu ailesine ve transfer tahtası için dosya kapattıkça yeni dosyaların geldiğini aktaran Başkan Yılmaz bu sorunun tamamen ortadan kaldırmanın çabasında olduklarını belirterek; “Ancak burada şunun iyi bilinmesini istiyoruz. Biz dosyaları kapattıkça yeni dosyalar geliyor. Tabi bu durumda yeni sıkıntılar oluşturuyor. Biz bu konuda atılan adımları devam ettirecek ve bu sorunu tamamen çözmenin çabasında olacağız.”şeklinde konuştu.

KULÜBÜMÜZÜN YARINLARINI DÜŞÜNÜYORUZ

Dış transferde almak istedikleri oyunculara kendilerinin teklif ettiği rakam ile onların teklifleri arasında uçurum olduğuna dikkat çeken Kulüp Başkanı Feti Ahmet Yılmaz; “Yeni sezon için transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ancak burada da gerek iç gerek dış transferde rakamlar çok yüksek seyrediyor. İç transferde geçen yıl bizde oynayan oyuncumuza aldığının daha fazlasını teklif ediyoruz ancak kendisine daha fazla veren başka bir takımı tercih ederek aramızdan ayrılıyor. Dış transferde almak istediğimiz oyunculara bizim teklif ettiğimiz rakam ile onların teklifleri arasında uçurum var. Çünkü bu rakamı veren bazı takımlar var. Bu takımlar bir yerlerden sponsor bulmuşlar ve parayı düşünmeden veriyorlar. Böyle birkaç takım var. Biz bir oyuncu alırken kırk kere düşünüyoruz. Kulübümüzün yarınlarını düşünüyoruz. Bugün bizim yaşadığımız sıkıntıları yarın başka yönetimler yaşamasın istiyoruz.”

İYİ BİR KADRO KURUYORUZ

2024-2025 Sezonunda 2. Lig Kırmızı grupta mücadele vereceklerini bunun içinde kadrolarını takviye çalışmalarının devam ettiğini belirten Çimentaş Elazığspor Yönetim Kurulu Başkanı Feti Ahmet Yılmaz “Geçen yıl şampiyon olarak 2. Lige çıktık. Bu yıl 2. Ligde yer aldığımız grupta yine başarılı olmak adına mücadele verecek bir kadro oluşturuyoruz. Aramızdan gidenler, ayrılan oldu. Kendilerine kulübümüze ve takımımıza verdikleri hizmetten dolayı teşekkür ediyorum. Yeni sezon için Teknik Direktörümüzün de istediği kadroyu oluşturmak adına listemizdeki oyuncular ile görüşüyor anlaştıklarımız ile sözleşme imzalıyoruz. Bu çalışmalarımızda bugüne kadar 6 oyuncu ile sözleşme imzaladık. Görüşme halinde olduğumuz isimler var. Bunlarla da bu hafta içinde anlaşma sağlayarak kampa katılmalarını ve takımla çalışmalara başlamalarını planlıyoruz. Amacımız grupta yarışmacı takımlardan biri olmak.

Bilindiği gibi yeni sezonun lig fikstürü çekildi. Sezona kendi sahamızda başlayacağız. Ancak hep söylüyoruz. İlk maçlar her zaman zordur. Çimentaş Elazığspor olarak biz sezona kendi sahamızda oynayacağımız maçta tabiki kazanarak sezona galibiyet ve 3 puanla başlamanın yanında taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz.” dedi.

REKLAM KONUSUNDA BEKLENTİMİZ VAR

Kulübün ekonomik olarak gelişmesi sıkıntılarını azaltması ve yeni sezon planlamasında yarınlara güvenli olarak bakmasını sağlamak adına reklam konusunda ciddi beklentilerinin bulunduğunu belirten Başkan Yılmaz; “Reklam konusunda birçok envanter var. Bunlar arasında Forma reklamı öncelikli. Formamızda göğüs , sırt ve kol reklamları var. Bunlara ciddi firmalardan beklentimiz var. Bizim girişimlerimizin yanında ülke genelinde sektörlerinde lider konumunda olan firmalar var. Bunlardan reklam alabilmek adına beklentimiz var. Yine sırt ve kol reklamları var. Stat reklamları var. Stadımıza sponsor olmak isteyenler olabilir. İsim sponsoru. Bunlar önemli gelir kaynağı oluşturacağı için kulübümüzün ekonomik olarak gelişmesini. Sıkıntılarını geride bırakmasını sağlayacak gelirler olacaktır. Kombine ve loca satışlarından beklentilerimiz var. Bunların beklentilerimiz doğrultusunda netice vermesi bizi oldukça rahatlatacağı muhakkaktır. Sağolsun ETSO Başkanımız bu konuda bize bir destek oldu. Bu desteklerin artması sezon öncesi yönetim kurulumuzun yapacağı çalışmaları daha verimli hale getirecektir. Hep birlikte bu takımı başarıya bu kulübü sıkıntılarından uzaklaştırmak adına gayret göstermeliyiz. Bir yandan bu kulübü hak ettiği yere taşımak isterken diğer yandan da bu şehrin kenetlenmesi durumunda neleri başaracağını gördüğümüz için bu kenetlenmenin devam etmesini bekliyoruz.” Dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme