• Haberler
  • Spor
  • Elazığspor'da Yeni Başkan Fethi Ahmet Yılmaz mı?

Elazığspor'da Yeni Başkan Fethi Ahmet Yılmaz mı?

Yönetim Kurulu Başkanlığı için simi ön plana çıkan Fethi Ahmet Yılmaz 'Böylesi bir göreve teklif edilmem bile beni mutlu ediyor. Mevcut Yönetim Kurulunda zaten görev yapıyorum. Başkanlık için beni uygun görenler beni bu göreve getirmek isteyenlere karşı tabi ki olumsuz bir cevap veremem. Ancak bu kulüp sadece seçilecek olan Yönetim Kurulunun sevk ve idaresinde olmamalı.'dedi.

2024-2025 Sezonunda 2. Ligde mücadele verecek olan Elazığspor ’un 22 Haziran’da yapılacak olan Mali Genel Kurul ile Olağanüstü Seçimli Genel Kurul hazırlıkları devam ederken Yönetim Kurulu Başkanlığı için Fethi Ahmet Yılmaz’ın ismi ön plana çıkmaya başladı.

OLUMSUZ CEVAP VEREMEM

Elazığspor Başkanı Serkan Çayır’ın yapılacak olan Genel Kurulda aday olmayacağını açıklamasının ardından yeni başkan ve yönetim kurulunu belirleme çalışmaları kapsamında ismi ön plana çıkan Fethi Ahmet Yılmaz, “Böylesi bir göreve teklif edilmem bile beni mutlu ediyor. Mevcut Yönetim Kurulunda zaten görev yapıyorum. Başkanlık için beni uygun görenler beni bu göreve getirmek isteyenlere karşı tabi ki olumsuz bir cevap veremem. Ancak bu kulüp sadece seçilecek olan Yönetim Kurulunun sevk ve idaresinde olmamalı. Şehrimizin siyasileri, yöneticileri, STK’ları da takımımızı sahiplenmiş. Böylece güçlü bir yapılanma ile Yönetim Kurulunu oluşturmamız ve takımımızı layık olduğu yerlere taşımamız mümkün olacaktır.” dedi.

ŞEHRİN DİNAMİKLERİ HAREKETE GEÇMELİ

Elazığspor ‘un hak ettiği yerlere gelmesi adına elinden gelen çalışmayı yapacağını da belirten Fethi Ahmet Yılmaz, “Geçen yıl kazandığımız şampiyonluk bu şehri nasıl birleştirdi bütünleştirdi ise yeni sezon öncesi de bunu tekrarlamamız gerekiyor. Kulübümüzü layık olduğu yerle taşımak adına her türlü çalışmayı planlamamız, bu planlama kapsamında da adımlarımızı atarken destek bulmamız gerekiyor. Yeni bir sezona gireceğiz. Güçlü bir kadro kurmamız ve bu yıl da şampiyonluk mücadelesi verecek takımlardan biri olmamız gerekiyor. Bunu yapabilmek te şehrin tüm dinamiklerinin kalımını sağlayacak destekleri ile söz konusu olacaktır. Bir yandan bu takımı layık olduğu yere taşımanın mücadelesini verirken diğer yandan da bu takımın özellikle transfer konusunda yaşadığı sıkıntıları tamamıyla çözmek için ekonomik destek gerekli. Geçici önlemler yerine kalıcı adımlar atarak bu konuda ki sıkıntının sona ermesini sağlamalıyız. Arkadaşlarımız ile toplantılar yapıyor görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Güçlü bir yönetim kurulu oluşturarak kulübümüzü yarınlara taşımak asıl görevimiz olmalı.”

HEP BİRLİKTE KOCA ÇINARIMIZI HAK ETTİĞİ YERLERE TAŞIMANIN MÜCADELESİNİ VERMELİYİZ.

“Siyasilerimiz, Valilik, Belediye, İş dünyamız, STK’larımız bu konuda, şampiyonluk döneminde sağlanan kenetlenmeyi şimdide devam ettirmeleri gerekiyor. Hep birlikte koca çınarımızı hak ettiği yerlere taşımanın mücadelesini vermeliyiz. Yapılan teklif beni onurlandırmıştır. Çalışmalarımı ve görüşmelerimi sürdürüyorum. Genel Kurul öncesi bu konuda net kararımız belli olacak ve bunu spor kamuoyu ile paylaşacağız.” Dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme