Elazığspor Dağılıyor

17 Temmuz'da Elazığ'da başlayan 1.Etap Kampı bugün sona eriyor…

Yeni sezon hazırlıklarının ilkini kendi tesislerinde başlatan Çimentaş Elazığspor’da 1. Etap Hazırlık kampı çalışmaları bugün yapılacak olan çalışmayla tamamlanacak.

Çimentaş Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, ilk etap hazırlık kampı çalışmalarında geçen yıldan kalan bu yıl transferi yapılan oyuncuların yanında genç oyuncular ile ilk etap hazırlık kampı çalışmalarını yaptıklarını belirterek, “Yeni sezona kendi tesislerimizde 17 Temmuz’da başladığımız ilk idmanla start vermiştik. 27 Temmuz’da ilk etap hazırlık kampı çalışmalarımızı tamamlayacağız.

Bu çalışmanın ardından oyuncularımıza üç gün izin vereceğiz. İznin ardından ikinci etap hazırlık kampı çalışmalarımız için Erzurum’da toplanacak ve 1 Ağustostan itibaren ikinci etap hazırlık kampımızı başlatacağız.”dedi.

Elazığspor Dağılıyor

2.ETAP KAMPI KAÇ GÜN SÜRECEK?

“Erzurum kampımız 15 gün sürecek.”diyen başarılı teknik adam; “Burada ki kampımıza devam ederken aramıza yeni katılacak isimlerde olacak. Aynı zamanda bu kampımız kapsamında burada kamp yapar takımlar ile hazırlık maçları oynayacağız.

Bu maçlarda hem takımımızın durumunu görecek hem de eksiklerimizi tespit edeceğiz. Bu eksikliklerimizi giderecek çalışmalarımız olacak. Erzurum da ki 15 günlük kampın ardından futbolcularımıza izin verecek ve bu iznin ardından tekrar ilimizde kendi tesislerimizde toplanarak artık lig hazırlıklarımıza başlayacağız.” dedi.

Bakmadan Geçme