Elazığspor Genel Kurul Yapacak

Çimentaş Elazığspor Basın Sözcüsü Uygur düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu… Bas9ın Sözcüsü Uygur Aralık Ayında yapacakları genel kurulda bazı yönetim kurulu arkadaşlarıyla yolların ayrılabileceğini söyledi..

Çimentaş Elazığspor Basın Sözcüsü Hasan Uygur, “Bizim her zaman bir hedefimiz var.Bu hedef takımımızın hak ettiği yere gelmesidir.” Dedi.

VANSPOR YÖNETİMİNE TEŞEKKÜR

Çimentaş Elazığspor Basın Sözcüsü Hasan Uygur Tesislerde düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamalarında birçok konuyu kamuoyu ile paylaştı. Bordo Beyazlı kulübün sadece bugününü değil yarınlarının da planlamasının yapıldığını belirten Basın Sözcüsü Uygur “Geçen hafta deplasmanda Vanspor ile karşılaştık. Bu maçı kazanarak haftayı üç puanla kapattık. Bu karşılaşma için gittiğimiz Van’da bizi son derece güzel karşılayan ve ağırlayan Vanspor yönetimine Teşekkür ediyoruz. Bizde aynı şekilde bu kulübümüze karşılık vereceğiz.” dedi.

ALTYAPI UZUN SOLUKLU BİR KONU

Çimentaş Elazığspor Basın Sözcüsü Hasan Uygur, kulübün hedeflerinden birinin altyapıda olumlu çalışmaların başlatılması olduğunu belirterek; “Biz kulüp olarak bu yıl Gelişim Liglerinde U 17 ve U19 da lige katıldık. Bu katılımlarımız için takım oluşturma çalışmalarımızda oyuncu talebinde bulunduğumuz Yolspor ve İl Özel İdaresi kulüplerine teşekkür ediyoruz. Taleplerimizi olumlu karşıladılar. Önümüzdeki yıllarda Gelişim Liglerinde U 13 kategorisinden başlayarak tüm kategorilerde takımlarımızın liglerde yer almasını planlıyoruz. Altyapıda U 13’te başlayan oyuncularımız beş yıl içinde yaşayac akları gelişmeler ile A takımımızın alt yapısına gelecekler.Burada hem yetenekli gençlerimizi kazanmak hem de bunları geliştirerek A Takımımıza kazandırarak ekonomik katkı elde etmek istiyoruz.” dedi.

TESİSLERİN SÜRESİ DOLUYOR

Elazığspor Tesislerinin gelecekte günün ihtiyaçlarına cevap verebilecek düzeye gelmesi adına Tesislerin yenilenmesi için çalışmalarının bulunduğunu belirten Uygur; “Bilindiği gibi bu tesisler İl Özel İdaresinde görülüyor ancak Elazığspor’un Tesisleri geçmişte böyle bir uygulamanın daha iyi olacağı düşünüldüğü için biz kendi tesislerimizde kiracı görünüyoruz. Tesislerimizin önümüzdeki süreç içinde yapılacak görüşmeler ile 10 yıl için kiralanmasını talep edeceğiz. Bunun yanında bu takımın 1. Lige ve Süper Lige yükselmesi durumunda kulübün farklı ihtiyaçları olacaktır. Biz bu nedenle bugünden bu çalışmaları başlatıp tesislerimizi küçültüp ancak tüm talepleri cevap verebilecek bir yapıya kavuşturmanın adımlarını atıyoruz. Tabiki bu çalışma sadece Yönetim Kurulunun yapacağı veya altından kalkacağı bir çalışma olamaz. Bunun için yönetimin desteklenmesi gerekir. Bunu yaptığımız zaman Elazığspor Tesisleri 30-40 yıl hizmet verecek bir duruma getirilmiş olacak.” dedi

REKLAM ALANLARIMIZ VAR

Çimentaş Elazığspor’un ekonomik olarak güçlenmesi adına Atatürk Stadında reklam alanları oluşturduklarını, bu konuda yapılan çalışmalarda çeşitli firmalardan reklam anlaşması yapıldığını belirten Hasan Uygur; “Ancak halen stadımızda reklam alanları mevcut. Bilindiği gibi TFF ligimizle ilgili olarak Nesine firması ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Doğal olarak bu firmanın reklamı stadımızda olacak. Ancak boş kalan reklam alanları için ilimizdeki işadamları ve firmaların desteklerini bekliyoruz. Kulübümüzün ekonomik olarak güçlenmesi sezon başında belirlediğimiz hedeflerimize ulaşmamıza olumlu katkı sağlayacaktır.” dedi

KULÜP LİSANSI BAŞVURUMUZU YAPIYORUZ

Çimentaş Elazığspor Basın Sözcüsü Hasan Uygur; “Geçen yıl 3. Ligde mücadele verdiğimiz için kulüp lisansı alma zorunluluğumuz yoktu. Bu yıl 2. Ligde olmamız nedeniyle kulüp lisansı almamız gerekiyor. Bunun içinde yerine getirmemiz gereken çeşitli kriterler var. Biz bu kriterleri yerine getirmek adına gerekli çalışmalarımızı yaptık. Evraklarımızı hazırlıyoruz ve önümüzdeki süreç içinde bu belgeleri TFF’ye sunarak Kulüp Lisansı başvurumuzu yapacağız.” dedi.

12. AYDA GENEL KURUL YAPACAĞIZ

Elazığspor ‘un 12. Ayda Genel Kurul yapacağını da belirten Basın Sözcüsü Hasan Uygur; “ Yönetmenliğimiz gereği 12. Ayda Genel Kurul yapılması gerekiyor. Biz de bu konuda şimdiden hazırlıklarımıza başlayacağız. Bu genel kurul ile ilgili olarak Başkanımız nasıl bir çalışma yapacak bunu şimdiden söylememiz mümkün değil. O gün geldiğinde Genel Kurul yapılacağında belki yönetimde bazı isimlerin değişmesi söz konusu olabilir.” Dedi.

BİZİM HER ZAMAN BİR HEDEFİMİZ VAR

Çimentaş Elazığspor’un her zaman bir hedefinin olduğunu belirten Basın Sözcüsü Hasan Uygur; “Geçen yıl hedefimizin şampiyonluk olduğu söyledik ve bu başarıldı. Bu takımı 2. Lige z çıkaran Yönetime, Teknik Ekiple ve sporcularımıza teşekkür ediyoruz . Bu yıl da lige başlarken bizim bu ligde yarışmacı takımlardan biri olacağımızı belirttik. Sonuçta Elazığspor’u hak ettiği yere taşımak adına bu görevdeyiz. Teknik Ekibimiz ve bu yıl oluşturulan takımda yer alan sporcularımız bu hedefe ulaşacak güç ve yetenekteler. Lige başladık ve 4 hafta sonunda 10 puan topladık. Kendimize inanıyoruz ve hedefe ulaşacağımızdan eminiz. Bunu başarmak adına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de çalışmalarımızı devam ettireceğiz.” dedi

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme