• Haberler
  • Spor
  • Elazığspor Ligin En Az Gol Yiyen Takımlarından

Elazığspor Ligin En Az Gol Yiyen Takımlarından

Spor Toto 3. Lig'de mücadele eden Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 3Gen Elazığspor en az gol yiyen takım...

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz an itibariyle 3.Lig 1.Grupta yer alan Aliağa FK ve 3.Lig 3.Grup’ta bulunan Büyükçekmece Tepecikspor ile birlikte Türkiye Profesyonel liglerinde bu sezon en az gol yiyen takım oldu.

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 3GEN Elazığspor, Ligin 8. haftasında kalesinde gördüğü 3 golle, 3. Ligde mücadele eden 60 takım arasında en az gol yiyen 3 takımdan birisi oldu.

2 YENİLGİ, 4 BERABERLİK VE 1 GALİBİYET

Ligin ilk haftasında karşılaştığı Amasyaspor’la golsüz berabere kalarak sezona bir puanla başlayan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz ikinci haftada sahasında konuk ettiği Pazarspor’a ise 1-0’lık skorla yenildi. Ligin 3.Haftası’nda deplasmanda Manisa Ekibi Turgutluspor’la 1-1 berabere kalarak puanları paylaşan Temsilcimiz Elazığspor 4. Hafta’da ise evinde Batman Petrolspor’la golsüz berabere kaldı. TFF 3.Lig 2.Grubun 5.Haftası’nda deplasmanda Ergene Velimeşespor’a 1-0’lık skorla yenilen Gakgolar, 6.Hafta’da Silifke Belediyespor’u evinde 2-0’lık skorla mağlup ederek sezonun ilk galibiyetine imza attı. 7.Haftayı fikstür gereği maç yapmadan bay olarak geçiren Bordo-Beyazlılar 8.Haftada ise Lider Karşıyaka’yı elinden kaçırarak 1 puana razı oldu.

KALESİNDE 3 GOL GÖREN 3 TAKIMDAN BİRİ

Golsüz berabere biten maç sonunda 3 puanı kaçıran taraf olan 3GEN Holding Elazığspor geride kalan 8 haftada rakip fileleri 3 kez havalandırırken, yediği 3 golle 3. ligde mücadele eden 60 takım arasında Aliağa FK ve Büyükçekmece Tepecikspor ile "en az gol yiyen" takım unvanını da şu an elinde bulunduruyor.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme