Elazığspor, O Futbolcu da Israrcı

Bir forvet ve bir orta saha transferi için çalışmalarını sürdüren Bordo-Beyazlı Transfer Komitesi daha önce teklifte bulunduğu Amedspor'un orta sahasıyla ilgili ısrarını sürdürüyor…

Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde yeni sezon hazırlıklarına devam eden Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Çimentaş Elazığspor, transfer görüşmelerini de titizlikle sürdürüyor. Bir forvet ve bir orta saha transferi için çalışmalarını sürdüren Bordo-Beyazlı Transfer Komitesi Amedspor’dan Serkan Odabaşoğlu’nu kadrosuna katmak için büyük çaba sarfediyor.

ELAZIĞSPOR SERKAN’DA ISRARCI

Elazığspor’un futbolcuyla büyük ölçüde anlaşma sağladığı ancak kulübün vermemekte ısrar ettiği Serkan Odabaşoğlu için Bordo-Beyazlı Transfer Komitesi tüm şartları zorluyor. Amedspor’dan geçen sezon 29 maçta görev alan ve 2 gol kaydeden Serkan Odabaşoğlu Sakaryaspor’un 2’nci lig şampiyonluğunun ardından takımdan ayrılarak Manisa FK’ya transfer oldu. Serkan Odabaşloğlu, geçen sezon TFF 2’nci lig ekiplerinden Amedspor’a imza attı.

UYGUR: SERKAN’I KULÜBÜ VERMEK İSTEMİYOR.

Çimentaş Elazığspor Basın Sözcüsü Hasan Uygur, orta saha ve santrafor transferi şuan öncelikleri arasında olduğunu belirterek, Serkan Odabaşoğlu ile görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Uygur; “2-3 tane daha oyuncu alacağız. Çalışmalarımız sürüyor. Orta saha ve forvet transferi şuan öncelikli hedefimiz. Serkan Odabaşoğlu ile ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Bugün hatta bu oyuncunun maçı var. Kulübü şuan da vermiyor. Bakalım artık biz birşeyler yapmaya çalışacağız. Bir orta saha ve bir santrafor için görüşmelerimiz sürüyor. Ondan sonrası mevki anlamında birşey diyemem. Fırsat transferi bekleyeceğiz. Olursa kulübün dengelerini ve menfaatlerini bozmadan yapacağız.”diye konuştu.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme