Elazığspor Sakata Geldi

Aksaray Maçı'nda sakatlanan iki futbolcunun Arnavutköy Belediyesi FSK Müsabakası'nda oynamasının zor olduğu öğrenildi…

Nesine 2.Lig Kırmızı Grubun 8.Haftası’nda sahasında Arnavutköy Belediyesi SFK2yı konuk edecek Bordo-Beyazlı Temsilcimize kötü haber geldi…
Nesine 2.Lig Kırmızı Grubun 8.Hafta Karşılaşmasında 20 Ekim Pazar günü sahasında İstanbul Ekibi Arnavutköy FSK ile karşılaşacak olan Temsilcimiz Çimentaş Elazığspor’da tek hedef iki haftada alınan mağlubiyetleri telafi etmek. Teknik heyetin raporu doğrultusunda Aksarayspor Maçı sonrası verilen bir günlük iznin ardından Arnavutköy Belediyesi Maçı hazırlıklarına start veren Bordo-Beyazlılar günü tek çalışma yaparak tamamladı…

2 İSİM KATILMADI

Saat 11.30’da Elazığspor Tesisleri Üst Sahası’nda gerçekleştirilen ve yaklaşık 90 dakika süren günün tek idmanında Bordo-Beyazlılar teknik-taktik ağırlıklı bir çalışmaya tabi tutuldular. Teknik Direktör Bülent Yenihayat ile yardımcıları gözetiminde yapılan antrenman sakatlıkları bulunan Burak Aydın ve Ercan Coşkun dışında tüm futbolcular katıldılar.

BURAK AYDIN’IN MR’I ÇEKİLDİ

Elazığspor Sağlık Heyetinden edinilen bilgilere göre geçen hafta deplasmanda oynanan 68 Aksarayspor Maçı’nda dizinde esneme meydana gelen tecrübeli orta saha Burak Aydın’ın MR’nın çekildiği ve sonuca göre tedavisine başlanacağı bildirildi. 31 yaşındaki tecrübeli oyuncunun durumunun ciddi olduğu ve Arnavutköy Belediyesi Maçı’nda forma giymesinin zor olacağı öngörülüyor.

ERCAN COŞKUN ŞÜPHELİ

Öte yandan 68 Aksaray Maçı’nda alt adalesinde darbeye bağlı sakatlık yaşayan 29 yaşındaki solbek oyuncu Ercan Coşkunu’un da tedavisine hemen başlandığı ve tecrübeli oyuncunun bu hafta oynayıp oynamayacağı ise maç gününde belli olacağı bildirildi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme