• Haberler
  • Spor
  • Elazığspor Tahir Babaoğlu İle Anlaşmaya Çok Yakın!

Elazığspor Tahir Babaoğlu İle Anlaşmaya Çok Yakın!

Elazığspor, forvet mevkisi için alt liglerin yıldız forveti Tahir Babaoğlu ile anlaşmaya çok yakın…

Bordo Beyazlı temsilcimiz Elazığspor forvet mevkii için Iğdır Fk'den Tahir Babaoğlu ile anlaşmaya çok yakın. Temsilcimiz yeni sezon hazırlıklarına devam ederken bir yandan da transfer komitesi yeni transferler için görüşmeler yapıyor.

Bu sezon Metin Peker, Burhan Arman, Soner Birinci ile anlaşan Elazığspor golcü sorununu alt liglerin yıldız forveti Tahir Babaoğlu ile çözmeyi düşünüyor. Bu doğrultuda büyük bir titizlikle görüşmeleri yürüten transfer komitesi oyuncuya Bordo Beyazlı formayı giydirmek için yoğun mesai harcıyor.

Geçtiğimiz sezon Iğdır FK ile şampiyonluk yaşayan Babaoğlu ile büyük ölçüde anlaşıldığı bir kaç pürüzün çözüme kavuşması sonucunda oyuncunun Elazığ'a davet edilmesi bekleniyor.

TAHİR BABAOĞLU KİMDİR?

1992 yılında İzmir'de dünyaya gelen oyuncu Göztepe altyapısında başladı, sonrasında sırasıyla Afyonkarahisarspor, Aydınspor, Gümüşhanespor,Kayserişekerspor, Payasspor,Sarıyer,Amed,Z.Kömürspor, Ankara Demir, Keçiörengücü,

Kocaelispor,Sakaryaspor,Iğdır Fk formalarını giydi.  187 boyunda forvet mevkiisinde görev yapan oyuncu kariyerinde 319 maçta 102 gol atıp 20 asist yaptı.

Geçtiğimiz sezon gol kralı olup Iğdır FK ile şampiyonluk yaşayan 31 yaşındaki oyuncu 30 maçta 21 gol atıp 9 asist kaydetti. Golcü oyuncu ayrıca Kocaelispor ve Sakaryaspor'da da şampiyonluk yaşadı.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme