Elazığspor, Turgutlu'yu Düşünüyor

Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat 'En önemli maçımız sürekli ilk oynayacağımız maç olacak. İşimizi yapmaya devam edeceğiz.' Dedi.

3. Lig 2. Grupta zirve mücadelesi içinde ki takımlar arasında yer alan Elazığspor’da hafta sonunda oynanacak olan Turgutluspor maçı hazırlıkları başladı. Takımının ligin üst sıralarında ki rakipleri ile arasındaki puan farkını kapatma mücadelesinde arzu edilen sonuçları aldıklarını belirten Teknik Direktör Bülent Yenihayat; “Oynadığımız son üç maçımızı kazandık. Bugün grupta 4. Sıradayız ve bunu daha geliştirmek istiyoruz. Daha öncede söylediğim gibi ligde maç maç ilerliyoruz. En önemli maçımız sürekli ilk oynayacağımız maç olacak. İşimizi yapmaya devam edeceğiz.” Dedi.

HAZIRLIKLARIMIZ KAZANMAK ADINA

Hafta sonunda sahasında Turgutluspor’u konuk edecek olan Elazığspor’da hedef bu maçı kazanarak ham galibiyet serisini sürdürmek hem de rakibi ile arasındaki puan farkını kapatmak. Teknik Direktör Bülent Yenihayat; “Pazar günü güzel bir mücadelenin olacağını düşündüğüm bir karşılaşma oynayacağız. Rakibimizde ligde üst sıralarda yer almak için mücadele veriyor. Taraftarlarımızın bu maçta bizi her zamankinden daha çok destekleyeceğini biliyorum. Bizde hazırlıklarımızı bu maçı kazanmak üzerine yapıyoruz. Pazar günü oynayacağımız maçı kazanarak camiamızı mutlu etmek istiyoruz.” dedi

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme