Elazığspor'u Hakem Kurtardı

Anadolu Üniversitesi Teknik Direktörü'nden Şaşırtan Açıklama

Anadolu Üniversitesi Teknik Direktörü Sertaç Gezer, Eskişehir yerel basınına kaybettikleri 3GEN Holding  Elazığspor maçının ardından şaşırtan açıklamalarda bulundu. Gezer İzmir Bölgesi Hakemi Hasan Avcı’nın Elazığ başkan ve yöneticileriyle yaşadığı konuşmaların etkisinde kaldığını belirterek; “Konuşmaları anlatırım ama ispatlayamam” dedi. 

Anadolu Üniversitesi önceki gün  3GEN Holding Elazığspor’a 2-0 öne geçmesine rağmen 3-2 mağlup olmuştu. Yenilginin ardından  maç ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan  Teknik Direktör Sertaç Gezer Elazığspor'u yenilmekten ‘Hakem kurtardı’ dedi.

 “Keşke sadece futbol adına açıklamalarda bulunabilsem ama maçı sahada kaybetmedik.” diyen Gezer;

Elazığspor'u Hakem Kurtardı

“Rakibimizin savunmadan çıkışlarda baskıyla karşısında hata yaptıklarını biliyorduk. Orta sahayı kalabalık tutarak hataya zorladık ve hızlı hücumlarla sonuç aramayı planladık. İlk 7 dakikada tam da düşündüğümüz şekilde goller bulduk. 3 ve hatta 4. golü de atabilirdik. Atak sonuçlandıramadık. Rakibe neredeyse pozisyon vermeden ilk yarıyı tamamladık.” diye konuştu.

MAÇI SAHADA KAYBETMEDİK

Hakemlerin soyunma odası önünde Elazığ başkan ve yöneticileriyle yaşadığı konuşmaların etkisinde kaldığını özellikle skor 2-2 olduktan sonra tüm takdir haklarını Elazığspor’dan yana kullandığını ifade eden Gezer;  “Ne olduysa devre arasında soyunma odası koridorlarında oldu. Hakemlerin soyunma odası önünde Elazığ başkan ve yöneticileriyle yaşadığı konuşmaları anlatırım ama ispatlayamam. Bu yüzden susmak en iyisi. İkinci yarıda erken goller yemek tamamen bizim hatamızdı. Ancak bu noktada İzmir Bölgesi Hakemi Hasan Avcı gerek soyunma odası önünde yaşadığı, gerekse taraftar baskısını kaldıramadı. 2-2’den sonra tüm takdir haklarını ev sahibinden yana kullanan ve deyim yerindeyse ceza alanı bölgesine yakın noktalarda çaldığı düdüklerle pozisyon arayan Avcı, rakibin sertliklerine de göz yumdu.” dedi.  

PAZAR GÜNÜ BİZ HARCANDIK

Müsabakada Elazığspor adına bir veya iki kırmızı kartın çıkması gerektiğini ve tartışmaya açık pozisyonda verdiği penaltıyla hem kendini hem Elazığspor’u kurtardığını belirten Gezer; “Normal şartlarda bir ya da iki kırmızı kart çıkabilirdi. Son dakikada tartışmaya açık pozisyonda penaltıyı da çalan Hakem Hasan Avcı hem kendini hem de Elazığspor’u kurtardı. Üzülerek söylüyorum ki Pazar günü biz harcandık. Kazansaydık grupta eşik atlayacaktık. İzin vermediler. Bu maçı unutup artık Karşıyaka maçına konsantre olacağız. Takım halinde gelişmeye devam edeceğiz. Pazar günü ligin kadro olarak en kaliteli ekibiyle evimizde oynayacağız. Eskişehirlilerden bu müsabakada  destek bekliyoruz” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme