Elazığspor'u Kim Sabote Ediyor?

Bordo-Beyazlı Renklere Gönül vermiş bir vatandaş, Günışığı Gazetesi'nin WhatsApp Haber Hattı'na gönderdiği mektupta, Elazığspor'un ceza almasının sorumlusunun, takımın her maçına giden 'boş gezen bir grup' olduğunu öne sürdü.

Elazığspor'a gönül vermiş bir vatandaş, takımın her maçına giden bir grubun, Elazığspor'a zarar verdiğini öne sürdü. Günışığı Gazetesi Spor Servisimizin ‘Elazığspor’a Ceza Yolda’ Manşetli Haberine istinaden Günışığı Gazetesi'nin WhatsApp Haber Hattı'na mektup gönderen Elazığspor Sevdalısı vatandaş, Elazığspor’un tek kuruşa ihtiyacı olduğu şu günlerde bazı taraftarların kendi ego ve menfaatleri doğrultusunda Bordo-Beyazlı Kulübe zarar verdiğini iletti.

ELAZIĞLILAR AİLESİYLE MAÇA GİDEMİYOR

Vatandaş mektupta, bu grubun gittiği her maçta rakip takım seyircisiyle sözlü sataşmaya girdiği, Elazığ'da oynanan maçlarda ise hakeme ve rakip oyunculara küfür ettiği belirtildi.
Mektupta ayrıca, bu grubun Elazığspor'a zarar verdiği ve şehrinin futbolseverlerinin maçlara çocuklarını ve eşlerini götüremediğini ifade etti.

PEKİ BU GRUP KİM?

Vatandaş mektubunun devamında şu ifadelere yer verdi:
“Bu grup Elazığ’da ki maçlarda daha ileri gidiyor. Hakeme küfür, rakip oyuncuya küfür ediyorlar. Ondan sonra lehine karar bekliyorlar. Rakip oyuncuya küfür edince o küfürler rakip oyuncuya doping oluyor. Maçta bütün enerjisini veriyor. Elazığ medyasında bu konuyla ilgili hiçbir yaklaşımı yok. Devamlı rakip takım seyircisi haksız. Elazığ seyircisi haksız.

VALİNİN YANINDA HAKEME KÜFÜR EDİYOR

“Protokolde vali var, hemen arkasında ki grup hakeme küfür ediyor. Sus diyen yok. Böyle taraftarlık olmaz. Bunlar Elazığspor’a zarar veren taraftarlar. Kimse hanımını çocuğunu maça götüremiyor.”

BU GRUP TAKIMDAN UZAK TUTULMALI

Bu grupta kim ve kimlerin olduğu bilinmezken Elazığspora zarar verdikleri aşikar. Bu grup, Elazığspor'un ceza almasına da neden oluyor.

Elazığspor yönetimi, bu grupla ilgili gerekli önlemleri almalı ve onları stadyumdan uzak tutmalıdır.

TARAFTAR GRUBU BAŞKANLARINA ÇAĞRIMIZDIR

Bizlerde Günışığı Gazetesi olarak Bordo-Beyazlı Renklere gönül vermiş bu ağabeyimizin yazdığı mektubun her satırına imzamızı atıyor, hayatın odak noktasına Elazığspor’u alan grup başkanlarını ve taraftar gruplarımızı göreve çağırıyoruz. Bu sezon şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Elazığsporumuza kalan maçlarda bu tür olaylara olanak vermemeleri konusunda ricamızı iletiyor, gereğini yapılmasını temenni ediyoruz.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme