Elazığspor'un Gerçek Hedefi!

Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, takımın ulusal ve yerel basında gündeme gelen yenilmezlik serisine takılmadıklarını belirtti.

Elazığspor Teknik Direktörü Ulusal ve yerel basında gündem olan yenilmezlik serisine takılmadıklarını bu durumun kendileri üzerinde bir baskı unsuru yaşatmadığını belirterek asıl amaçlarının sezon sonunda şampiyon olarak bir üst lige çıkmak olduğunu kaydetti. Haftasonunda oynanacak Menemen Maçı’nın da zor geçeceğine dikkat çeken rakibin eksilerini ve artılarını çok iyi analiz ettiklerini söyledi.

Teknik direktör Yenihayat, Menemen FK’nın grubun iddialı takımlarından biri olduğunu ve her iki takımın aynı puana sahip olduğunu belirtti. "Geçen haftanın lideri, Aksaray, Menemen ve biz aynı puandayız. Averaj farkı var ama mücadele çok yakın," diyen Bülent Yenihayat; açıklamasında şunları söyledi;

GEÇEN SENEDEN ÇOK İDDİALI BİR LİG SERÜVENİ VAR MENEMEN’İN

“Grubun iddialı takımlarından bir tanesi. Aynı puandayız. Geçen haftanın lideri. Aksaray, Menemen ve biz, averaj farkı var ancak aynı puanlardayız. Geçen seneden çok iddialı bir lig serüveni var Menemen’in. Bir grup oyuncuyu koruyup biraz daha gençleştirerek, yeni bir hocayla sezona başladılar. Dinamik bir takıma karşı oynayacağız. Yani zer bir maç olacak bildiğiniz gibi. Hazırlıklara devan ediyoruz. Biraz önce yine analizden çıktık. Rakibin artılarına, eksilerine bakarak hazırlığımızı devam ettirip haftasonuna hazırlanıp inşallah kazanarak ta devam etmek istiyoruz.”

DEVAM EDERSE SEVİNİRİZ ANCAK BASKI UNSURU DEĞİL

Teknik direktör Bülent Yenihayat takımın yenilmezlik serisinin devam etmesinin kendileri için önemli olduğunu ancak bu durumun baskı unsuru oluşturmadığını vurguladı. “Sezon başlamadan önce de demiştim; bu serinin devam etmesini isteriz. Ama biz işin o tarafına takılmıyoruz. Devam ederse mutlu oluruz, ancak hedefimiz bu değil. Sezon hedefimiz şampiyon olmak.” Diyen başarılı teknik adam; “Biz sezon başlamadan öncede demiştim yani bu serinin devam etmesini isteriz. Ama biz işin o tarafına bakmıyoruz. Büyük bir bölümü geçen senede kaldı yenilmezlik unvanının. Tabi bir gündem oluştu. Devam ederse mutlu oluruz. Ama illa devam edecek veya bizim hedefimizde o yok aslında. Daha çok biz sezon hedefine bakıyoruz. Bizim sezon hedefimiz şampiyon olmak. O yüzden hep söylediğimi gibi maç maç bakıp inşallah sezon sonunda asıl bizim daha mutlu edecek kısmı şampiyon olarak bir üst lige çıkmak. Ama seri de devam ederse buda bizi mutlu eder tabi. Dediğim gibi biz buna şartlanmıyoruz, bu bizde bir baskı unusuru değil.”

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme