Elazığspor'un Kamp Günlüğü

Çimentaş Elazığspor'un transfer ettiği Kerim Frei ise takımının Erzurum kampına katılarak takımla birlikte çalışmalara başladı.

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Çimentaş Elazığspor’da 2024-2025 Futbol Sezonu hazırlıklarına yapılan çift çalışma ile devam edildi…
Saat 11:00’de Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde yapılan ve yaklaşık 90 dakika süre günün ilk çalışmasında Bordo-Beyazlı Oyuncular kondisyon çalışmalar yaptılar.

Akşam saat 18:00’de yapılan günün son idmanında ise teknik-taktik ağrılıklı bir idman gerçekleştirildi.
Teknik Direktör Bülent Yenihayat ile yardımcı antrenörler gözetiminde yapılan idmana tüm futbolcular katılırken, Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’un yeni transferlerinden Kerim Frei Erzurum kampına gelerek takımla beraber çalışmalara başladığı bildirildi.
Temsilcimiz Elazığspor yeni sezon hazırlıkları kapsamında Çarşamba günü ilk hazırlık maçında 2. Lig takımlarından Karaköprü Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

KERİM FREİ KAMPTA

Çimentaş Elazığspor’un transfer ettiği Kerim Frei ise takımının Erzurum kampına katılarak takımla birlikte çalışmalara başladı.
Yeni sezonda yenilenmiş bir kadro ile 2. Lig Kırmızı grupta mücadele verecek olan Çimentaş Elazığspor dış transfer çalışmalarında bugüne kadar Ali Keten, Muhammet Aslantaş, Ercan Coşkun, Burak Aydın, Yusuf Mert Tunç, İsmet Yumakoğulları ve Kerim Freikadrosuna ilave eti. Transfer çalışmaları kapsamında orta sahaya bir oyuncu daha ilave etmek isteyen temsilcimizin bu konuda hedefinde bulunan iki isimden birine transfer ederek dış transfer çalışmasını tamamlaması hedefleniyor. Ancak Bordo Beyazlı temsilcimizde lige kadar fırsat transferi de yapması söz konusu olacak.

İLK HAZIRLIK MAÇI ÇARŞAMBA

2024-2025 Sezonu hazırlıklarını Erzurum’da devam ettiren Çimentaş Elazığspor hazırlık kampı kapsamında ilk hazırlık maçını Çarşamba günü 2. Lig takımlarından Karaköprü Belediyespor ile oynayacak. Bordo Beyazlı temsilcimiz 15 Ağustos’a kadar sürecek olan Erzurum kampında üç hazırlık maçı oynayacak. Bu maçların ilkini 7 Ağustos Çarşamba günü Karaköprü Belediyespor ile oynayacak olan temsilcimizde yeni sezon için oluşturulan kadro ilk kez bir arada mücadele verecek.
Temsilcimiz ikinci hazırlık maçını 11 Ağustos’ta, üçüncü hazırlık maçını ise 14 Ağustos’ta oynayacak.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme