• Haberler
  • Spor
  • Elazığspor'un Orta Sahası Günışığı'nda

Elazığspor'un Orta Sahası Günışığı'nda

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, dış transfer çalışmaları kapsamında Iğdır FK'nın 26 yaşındaki orta saha oyuncusu ile görüşme halinde…

Transferde Golcü Oyuncu Enes Soy’dan haber bekleyen Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Çimentaş Elazığspor, Iğdır FK’ya başarılı ön libero için de teklif yaptı. İşte detaylar...

Transferin doğru adresi Günışığı Gazetesi Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’un kadrosuna katmak istediği orta saha oyuncusunun ismini de öğrendi.

Forvet Mevkisi için Iğdır FK’nın kapısını çalan Bordo-Beyazlı Yönetim, aynı kulüpten bir isimi için daha teklif götürdü. Elazığspor Transfer Komitesi Teknik Direktör Bülent Yenihayat’ın raporu doğrultusunda Iğdır FK’nın başarılı ön libero oyuncusu Bekir Can Kara için teklif yaptığı ve Enes Soy gibi, Bekir Can Kara için de cevap beklediği öğrenildi.

Futbola Adana Demirspor Altyapısında başlayan ve sırasıyla Adana Demirspor U-21, Karaköprü Belediyespor, Arsinspor, 1461 Trabzon, Kozanspor FK, Osmaniyespor FK, Karacabey Belediyespor, Vanspor ve son olarak Iğdır FK’da top koşturan Bekir Can Kara’nın Iğdır FK ile bir yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Tecrübeli ön libero geçen sezon 19 maçta 4 gol kaydetti.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme