Elazığsporlu Oyuncu Sezonu Kapattı

Bordo-Beyazlı Oyuncunun çekilen MR'nda kötü haber geldi…

68 Aksaray Maçı’nda sakatlanarak oyundan çıkan ve son 10 dakika 10 kişi mücadele etmek zorunda kalan Elazığspor’da MR’ı çekilen başarılı orta sahadan kötü haber geldi. Çekilen MR sonucunda 31 yaşındaki tecrübeli orta sahanın sol ön çapraz bağlarının koptuğu bildirildi.
Teknik Direktör Bülent Yenihayat, sakatlıklarla ilgili yaptığı açıklamada; Burak’ın sakatlığı biraz ciddi olduğunu belirterek Kayseri’de bir doktora gidip tekrardan bir MR’nın çekileceğini söyledi.

ÇAPRAZ BAĞLARI KOPUK

“Sezonu kapatmış olabilir. Çapraz bağıyla alakalı bir sıkıntısı var.”diyen Yenihayat; “Muhtemelen bir operasyon geçirecek. Bu da 8-9 ayı buluyor ki bu da sezonun tamamlanması demek. Burak’ı bu anlamda kaybettik. Keşke Burak’ın kaybı olmasaydı, bir maç kaybetseydik. Üzülüyoruz sakatlık olduğu zaman. Onların geleceği. Bu işten ekmek kazanıyorlar.Bu tarz sakatlıklar maalesef futbolda çok fazlalaştı ki, ağır oluyor.”

BU FUTBOLCUMUZ İÇİN GEREKEN NEYSE YAPILACAK

“Burak çalışkan bir oyuncu. Kulüp de onunla alakalı yapılacak her türlü çalışmayı yapacak. Bu da Elazığspor’un iyi bir aile olduğunu gösteriyor. Dışarıdan her ne kadar bizi aşağı çekmeye çalışsalar da biz burada bütün olup tutunmaya çalışıyoruz. Buda devam edecek. Kim ne söylerse söylesin. Biz kazanırken de eleştiriyorlardı bazı kesimler. Kaybederken de eleştiriyorlar. Biz eleştiriye açığız. Eleştiriyi yapabilirler. Ama bunun da bir ölçüsü ve zamanının olması lazım. Biraz fırsatçılık olarak görüyorum bazılarını. Onlara imkan vermeden biz kendi içimizde doğruları ve eksileri iyi analiz edip birlikteliğimizi gösterip tekrardan yukarıya giden ivmeyi devam ettirmek istiyoruz. Ercan antrenmanlara katılacak. Durumu çok ciddi gibi durmuyor. Hafta sonu da oynayacak diye rapor geldi.”dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme