Emekliler Hava Aldı

Türkiye Emekliler Derneği Şube Başkanı Vedat Gür, son yıllarda ekonomik sıkıntı yaşan emeklilerin moral bulması ve daha keyifli vakit geçirmeleri için Şanlıurfa Halfeti ilçesine program düzenledi.

Sendikal mücadelenin yanı sıra kültürel etkinliklere de her süreçte yer veren Türkiye Emekliler Derneği Elazığ Şubesi, emekli toplumuna moral olma konusunda destek oluyor.

Türkiye Emekliler Derneği Elazığ Şube Başkanı Vedat Gür, Şanlıurfa Halfeti İlçesi’ne gezi düzenleyerek emeklileri bir araya getirdi. Düzenlenen gezi emekli vatandaşlar gönüllerince eğlendi.

BAŞKAN GÜR: BURADA AİLE ORTAMINDA GİBİYİZ

Emeklilerin yaşadığı ekonomik kriz nedeniyle sosyal faaliyetlerde bulunabilme imkânı bulamadıklarını söyleyen Başkan Gür, “Emekliler artık dar gelirli oldu. Sosyal faaliyeti bırak, tenceresi kaynamaz, çarşıya pazara gidemez duruma geldi. Bizde sendika olarak emekli kardeşlerimize moral olsun ve biraz nefes alsınlar diye gezi programı düzenledik. Şanlıurfa Halfeti İlçesi’nde bir araya gelerek güzel bir gün geçirdik. Arkadaşlar memnun kaldı. Bizde, onların bir günde olsa yüzünü güldürmenin, güzel bir anı bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Güzel bir hava oldu. Burada aile ortamında gibiyiz ” dedi.

EMEKLİLERDEN BAŞKAN GÜR’E TEŞEKKÜR

Halfeti’nin eşsiz güzelliğini karış karış gezen sendika üyeleri, düzenlenen bu kültürel gezi için Türkiye Emekliler Derneği Elazığ Şube Başkanı Vedat Gür’e teşekkürlerini ileterek bu projenin devamının gelmesi sözünü de aldılar.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme