En Gözde İlçe Alacakaya Olacak

Alacakaya Belediye Başkanı, Belediye Başkan Adayı Başaran Yaşlı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler ve Yerel Seçimleri kapsamında çalışmalarına ara vermiyor.

Yaşlı, yeni dönemde de Alacakaya’yı hizmete doyuracağının sinyallerini verirken, bu kapsamda İlçe Teşkilatı ile birlikte Etikrom-Yıldırım Holding A.Ş. Genel Müdürü Tamer Adanır’ı ziyaret etti. 

Hizmetlerini bir biriyle yarıştırdığı Alacakaya Belediye Başkanı Başaran Yaşlı, yeni dönemde de yeni hizmetler ve katma değerler için kolları sıvadı. 

En Gözde İlçe Alacakaya Olacak

Yaşlı, Etikrom Yıldırım Holding A.Ş Genel Müdürü Tamer Adanır’a gerçekleştirdiği ziyarette ilçe konut sayılarının artırılması ve Alacakaya Öğretmenevinin yapılması hususunda destek isteyerek gerekli sözleri aldı. 
“Her şey Alacakaya için” diyen Başkan Yaşlı; “ Türkiye Yüzyılı’nda yapacağımız hizmetlerle en gözde ilçe Alacakaya olacak. 7’den 70’e her bir vatandaşımızla tüm Alacakaya’nın sesi olmaya hazırız ve kararlıyız. Alacakaya’ya katma değer sağlayacak hizmetlerimizin peşindeyiz. Etikrom Yıldırım Holding A.Ş. Genel Müdürü Tamer Adanır’a bizlere göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkür ederim. Kendilerine taleplerimizi ve beklentilerimizi ilettik. Bu anlamda ilçemiz için bizlerden desteklerini esirgemeyeceklerini biliyorum. Aldığımız sözler şimdiden ilçemize hayırlı olsun diyelim” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme