Erdoğan Açıkladı!

Ak Parti belediye başkanı adayları ne zaman belli olacak? 2024 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimlerin öncesinde, belediye başkan adaylarının belli olacağı tarih merak edilmeye başladı.

Tüm partilerde Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne hazırlık çalışmalarına hız verildi. Peki, belediye başkanı adayları ne zaman açıklanacak?

Siyasi partilerin belediye başkan adaylarının ne zaman belli olacağı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesinde vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti teşkilatları ve yönetimi bu kapsamda çalışmalarına devam ediyor. İşte belediye başkan adaylarının ilan edilmesi hakkında son gelişmeler...

BELEDİYE BAŞKANI ADAYLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AK Parti belediye başkanı adaylarını aralık ayının ortasından ocak ayının sonuna kadar peyderpey açıklayacak.
Bu arada parti yetkililerinden alınan bilgiye göre, partinin bazı ilçe belediye başkanları dışında büyükşehir ve illerde 3 dönem kuralına takılan belediye başkanı bulunmuyor.

Belediye başkan aday adaylığı başvurularını 9-22 Kasım tarihleri arasında alan AK Parti, 26 Kasım'da da temayül yoklamasını yapmıştı.

CHP ve İYİ Parti'nin de benzer tarihlerde aday listelerini açıklaması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı çıkışı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Erdoğan, yerel seçimler öncesi adayların açıklanmasının gününü işte böyle işaret etti...

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Hz. Ali Camii’nde cuma namazının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Erdoğan, yerel seçimler öncesi adayların açıklanmasının gününü işte böyle işaret etti...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Üsküdar'daki Hz. Ali Camisi'nde kıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar Kısıklı'daki konutundan cuma namazı için Hz. Ali Camisi'ne geçti.

Cuma namazını burada kılan Erdoğan'a, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İstanbul Valisi Davut Gül ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen eşlik etti.

ERDOĞAN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMLAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(İstanbul'da pazar günü yapılacak temayül yoklaması) Aralık ayının sonuna doğru birinci derecede büyükşehirlerimizin adaylarını açıklayacağız."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Biden'la görüşmede F16 konusu) Biden kendisinin olumlu bir bakış açısının olduğunu ve bununla ilgili Kongre'ye teklifini yapmaya hazır olduğunu söyledi."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "İsrail artık bir yalnızlığa doğru gidiyor. Bundan sonraki süreçte de bu yalnızlığı daha da artacaktır"

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Gazze konusunu Sayın Biden'la etraflıca ele aldık. Bu noktada özellikle Amerika'nın başta siz olmak üzere buraya müdahil olmanız gerekiyor dedik."

Bakmadan Geçme