Erdoğan'dan Belediyelere Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin il başkanları toplantısında 'Vatandaşın hizmet talebini geri çevirmeyeceksiniz. Aciliyeti olan konularda tasarrufa sığınmayacaksınız. AK Parti'de bahane olmaz. Ayrım yapmadan hizmet her yere gidecek. Seçim öncesi verilen sözleri yerine getirin' talimatı verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları toplantısında vatandaşların acil sorunlarının tasarruf tedbirlerini bir kenara bırakarak, çözüme kavuşturulması yönünde talimat verdi.

AK Parti'nin İl Başkanları toplantısında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, acil konuların çözümünde tasarruf düşünülmemesi gerektiğini vurguladı. Vatandaşların acil sorunlarının hızlıca çözülmesi için talimat veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, taleplerin iki adreste toplanacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partililere vatandaşın hizmet taleplerinin karşılanması konusunda, bahane üretilmemesi gerektiğini belirtti. Belediyelerin, hangi partide olursa olsun, hizmetleri her yere ulaştırması gerektiğini ve seçim öncesi verilen sözlerin yerine getirilmesi gerektiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan il başkanları toplantısında yaptığı açıklamada, ‘Vatandaşa da bana da bahane üretmeyin, işleri çözeceksiniz. AK Parti’de bahane olmaz, sorun varsa çözeceksiniz sizin göreviniz bu. Aciliyeti olan konularda hizmet talebi varsa tasarruf tedbirine de sığınmamak lazım’ dedi.

  

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme