Ergüven: Zor bir maç olacak

2 Aralık Cumartesi günü saat 14.00'te başlayacak olan maç Gölet Futbol Sahası Stadı'nda oynanacak.

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 23 Elazığ FK TFF 3.Lig 4. Grubun 13. Hafta Müsabakası’nda Cumartesi günü deplasmanda Sultanbeyli Blediyespor ile karşılaşacak. Cumartesi günü saat 14.00’te Sultanbeyli Gölet Futbol Stadında oynanacak olan Sultanbeyli Belediyespor- 23 Elazığ FK. Karşılaşmasını Van Bölgesi’nden C klasman hakemi Sercan Karaca yönetecek. Karaca’nın yardımcılıklarını Batman Bölgesi’nden Metin Ekren ile Muş Bölgesi’nden Yılmaz Kozak yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak Van Bölgesi’nden Zuhal Çinar görevlendirildi.

TEMSİLCİMİZ SON SIRADA

Bu karşılaşma öncesi Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 23 Elazığ FK geride kalan 12 haftada 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 yenilgiyle grubun son sırasında yeralıyor. 9 puanı bulunan 23 Elazığ FK’nın rakibi Sultanbeyli Belediyespor 3 galibiyet, 1 beraberlik, 7 mağlubiyet ve 10 puanla 13. Basamakta bulunuyor.

ERGÜVEN; “BU MAÇA İYİ HAZIRLANDIK”

Bu karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan temsilcimizin Teknik Direktörü Bahaddin Ergüven; “Takım olarak bu maça iyi hazırlandık. Bazı sıkıntılarımız var ancak zor bir maçtan en iyi sonucu alarak ayrılmak istiyoruz.” dedi.

KIRILGANLIKTAN KURTULMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

23 Elazığ FK. Teknik Direktörü Bahaddin Ergüven; “Takım ile birlikteliğimiz içinde yaptığımız çalışmalarda takımın direncini artırmaya yönelik çalışmalar yaptık. Takım olarak çabuk kırılan bir yapımız var. Biz mücadelemizi üst düzeye çıkardığımız zaman rakiplerimiz kadar mücadele ediyoruz. Bu süreyi artırmak ve kırılganlıktan kurtulmak adına futbolcularımız ile konuştum. Rakibimizde bizim gibi ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi içinde. Her iki takımda kazanmak isteyecek.Biz rakibimizin zaaflarından faydalanarak bu maçtan en iyi neticeyi alarak ayrılmak istiyoruz.” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme