Erol, Şehrin Sorunlarını Meclis'e Taşıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, 28. Dönem Elazığ Milletvekili olarak seçilmesinin ardından şehrimizin sorunlarını soru önergeleri ile hem ilgili bakanlıklara hem de TBMM gündemine taşımaya devam ediyor.

Elazığ’da ilk seçildiği günden bugüne kadar yaptığı çalışmalarla vatandaşların gönlünde taht kuran Milletvekili Erol, TBMM’de yaptığı konuşmalarla şehrimizin sesi olmuştu. Elazığ’da halkın talep ve beklentilerinin güçlü  sesi olan Erol, siyasi tecrübesi, birikimi ve örnek siyasi çizgisiyle 28. Dönem’de de yaptığı çalışmalarla Elazığ’ın sesi olmaya devam ediyor.

Başta Maden İlçesi olmak üzere engelli vatandaşlardan, çiftçilere, işçilerin hak mücadelesinden, iş dünyasına, sosyal hayata kadar birçok konuyu Meclis gündemine taşıyan Erol’un son günlerde verdiği soru önergeleri ise şu şekilde:

MADEN SAHİPSİZ KALMADI

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Meclis’te yaptığı her konuşmada Maden ilçesindeki sorun ve talepleri gür bir sesle dile getirirken verdiği soru önergeleriyle de sorunun takipçisi oldu. Erol, son olarak Maden ilçesindeki risk ve talepleri ele aldığı 5 soruluk soru önergesini Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un yanıtlaması istemiyle Meclis’e sundu.

EROL ENGELLİ VATANDAŞLARIN YANINDA

Siyasi hayatı boyunca her zaman engelli vatandaşların yanında olan ve onların destekçisi olan Milletvekili Gürsel Erol, son olarak engelli vatandaşların istihdam sorununu meclis gündemine taşıdı. Erol bu kapsamda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir’in yanıtlaması istemiyle 8 soruluk önerge verdi.

ÇİFTÇİLERİN SORUNLARI MECLİS GÜNDEMİNDE

Her kesimden her sektörden tüm vatandaşın sesi olan Gürsel Erol, Elazığ’daki çiftçilerin sorununu da Meclis gündemine taşıdı. Milletvekili Erol, Elazığ Şeker Fabrikası’nın kota sorununa ilişkin detaylı bilgilerle hazırladığı 11 soruluk önergeyi Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın yanıtlaması istemiyle meclise sundu.

EROL, YENİ SANAYİ SİTESİNİN YAPILMASI İÇİN DESTEK İSTEDİ

Milletvekili Gürsel Erol’un meclis gündemine taşıdığı bir diğer sorun ise ilimizde yapılması artık acil bir ihtiyaç haline gelen yeni sanayi sitesi oldu. Milletvekili Erol, bu kapsamda Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’dan destek istediği 5 soruluk önergeyi meclise sundu.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme