Ersöz 'Kazanmak İstiyoruz'

2 Galibiyete hasret takımın mücadelesine sahne olacak müsabaka Pazar günü saat 15:30'da Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu'nda oynanacak…

3Gen Holding Elazığspor, TFF 3. Lig 2. Grup’un 5. Haftası’nda Ergene Velimeşespor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek. Sezona iyi başlayamayan ve henüz galibiyet hasretini sonlandıramayan iki takımı karşı karşıya getirecek olan maç büyük heyecana sahne olacak. Teknik Direktör Selahaddin Dinçel’le yollarını ayıran ve bu maça Altyapı Koordinatörü Samet Ersöz nezdinde hazırlanan temsilcimizin hedefi sezonun ilk galibiyetini almak. Zorlu maç için Tekirdağ’a giden Bordo-Beyazlı ekibimizde Beykan Şimşek harici sakat yada cezalı oyuncu bulunmuyor. Bordo Beyazlı temsilcimizde bu maç öncesi Beykan ve Ahmet Ertuğrul sakatlıkları nedeniyle takımda yer alamayacaklar.

8 Ekim Pazar günü saat 15.30’da Tekirdağ Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan maçı Van bölgesinden C klasman hakemi Sercan Karaca yönetecek.

Ersöz 'Kazanmak İstiyoruz'

ERSÖZ; “KAZANMAK İSTİYORUZ”

Teknik Direktör Samet Ersöz,“Pazar günü zorlu bir mücadele olacak. Amacımız bu mücadeleyi 3 puan alarak tamamlamak.” dedi.

Sezona yaptığı transferler ile iddialı giren ancak ligde oynadığı 4 karşılaşmada istediği sonuçları alamayan 3 Gen Holding Elazığspor’daSelahaddin Dinçel ile yolların ayrılmasının ardından takımın başına getirilen Altyapı Koordinatörü Teknik Direktör Samet Ersöz hafta sonunda oynayacakları Ergene Velimeşespor maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek, “Pazar günü grupta ilk dört haftanın sonunda galibiyeti olmayan iki takım karşılaşacak. Biz gerçekten iyi bir takımız ancak bunun karşılığını puan olarak almış değiliz. Hafta içinde takımımızla yaptığımız çalışmalarda hem taktik olarak hem de mental olarak iyi bir hazırlık süreci yaşadık. Pazar günü rakip sahada iyi mücadele ederek iyi futbol sergileyerek gireceğimiz pozisyonları skora yansıtarak kazanmak istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz.” dedi.

Grupta 5. Hafta maçlarının programı şöyle;
TFF 3. Lig 2. Grup 5. Hafta Müsabakaları:
8 Ekim Pazar
14.30 Pazarspor – 1954 Kelkit Bld.
14.30 A. Eynesil Bld. – Bulvarspor
15.00 Amasyaspor FK – Efeler 09 Spor
15.30 Sapanca Gençlik – Hacettepe 1945
15.30 Ergene Velimeşe – 3Gen Holding Elazığspor
15.30 Turgutluspor – Anadolu Üniversitesi
19.00 Batman Petrolspor – Karşıyaka

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme