Farkıyla İpi Göğüslemeyi Başardı

Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları siyasi dehası öngörüsü ve samimiyetiyle ikinci seçimde de kazanmasını bildi.

2019’da yapılan seçimlerde güçlü aday adaylarına karşın aday olmayı başaran sonrasında yine güçlü rakiplerine karşı zafere ulaşan Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları siyasi dehası öngörüsü ve samimiyetiyle ikinci seçimde de kazanmasını bildi.

DÜŞÜŞ YAŞADIĞI DÖNEMDE ZAFERE ULAŞTI

Türkiye’nin en genç belediye başkanları arasında yer alan Şahin Şerifoğulları AK Partinin kurulduğu günden bu yana en çok belediye kaybettiği ve oy düşüş yaşadığı dönemde aday gösterildiği partisinden yine zafere ulaştı.

FARKIYLA İPİ GÖĞÜSLEMEYİ BAŞARDI

Elazığ’da AK Partinin kalesi olarak bilinen ilçe ve beldeleri kaybeden AK Parti merkezde Şahin Şerifoğulları farkıyla ipi göğüslemeyi başardı.

Farkıyla İpi Göğüslemeyi Başardı

VATANDAŞLARDAN DA BÜYÜK TAKDİR GÖRDÜ

Halkın arasından hiç ayrılmayan ve sırtını vatandaşa dayayarak hizmet ve eser Riyaseti yaparak vatandaşın gönlünde taht kuran Şerifoğulları bu başarısı vatandaşlardan da büyük takdir gördü.

EN YAKIN RAKİBİNE 29 BİN 318 FARK ATTI

2019 Yerel Seçimlerinde % 40,38 oranla 72 Bin 908 oyla belediye başkanı seçilen Şahin Şerifoğulları 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde 65 Bin 682 oy aldı. İkinci kez başkanlığa seçilen Şerifoğulları en yakın rakibine 29 Bin 318 fark attı.

Farkıyla İpi Göğüslemeyi Başardı

GENÇLERİNDE BAŞKANI OLDU

İlk 5 yıllık görev sürecinde yeni meydanlar, yer altı otoparkları, yeni yaşam alanları, spor yaşam merkezleri, kütüphaneler başta olmak üzere toplam 116 projeyi Elazığ’a kazandıran Başkan Şahin Şerifoğulları, “Gençliğe destek, geleceğe en büyük yatırımdır.” diyerek seçim vaatlerinde gençleri de unutmadı. Elazığ’ın kültürel yaşamına değer katmak hedefiyle, 7/24 hizmet verecek yeni nesil iki kütüphaneyi Elazığ’a kazandıracağını vaat eden Başkan Şerifoğulları; Yeni dönem projeler arasında yer alan 100. Yıl Millet Bahçesi, Şehir Kütüphanesi, Gençlik Lokantası, Bilim, Uzay ve Gözlemevi Projesi, İnsansız Hava Araçları Pisti gibi projelerle gençlerin gönlüne girmeyi başardı.

İNSAN MERKEZLİ PROJELER

“Yeni Bir Hikaye yazmak için yola çıktık” diyen Başkan Şerifoğulları, Yeni Yüzyılda Elazığ Vizyonu ile kentsel dönüşümden altyapıya, istihdam ve kalkınmadan ulaşıma, çevresel yatırımlardan tarih ve medeniyetimizin ihyasına, sosyal projelerden kadınlara, yarınların teminatı gençlere ve çocuklar yönelik insanı merkeze alan projelerle yola revan olacak.

Farkıyla İpi Göğüslemeyi Başardı

Farkıyla İpi Göğüslemeyi Başardı

Bakmadan Geçme