FÜ'den Bilim Adamlarına Teşekkür

Fırat Üniversitesinde En Etkili Bilim İnsanları Listesi'ne Giren Akademisyenlere Teşekkür Belgesi Verildi

Stanford Üniversitesi tarafından hazırlanan “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları” listesinde, Üniversitemizden 46 bilim insanı “son yıl” kategorisinde, 41 bilim insanı ise “kariyer boyu” kategorisinde yer almıştı.

Bu kapsam Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, dünyanın en etkili bilim insanları listesine her iki kategoride giren akademisyenlerle bir araya gelerek teşekkür belgesi verdi.

Gerçekleştirilen toplantıya Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcısı Mehmet Yılmaz ve dünya derecesi elde eden akademisyenler katıldı.

GÖKTAŞ: SİZLERİN ÇOK BÜYÜK BİR BAŞARISI VAR

Programda bir konuşma yapan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, “Araştırma Üniversitesi olmamızda öncelikle sizlerin çok büyük bir başarısı var. Bunu her platformda dillendiriyoruz. Sizlerin yayınları, o yayınlara olan atıflar, projeleriniz bunların hepsi değerlendiriliyor. En büyük katkı sizsiniz. Üniversite yönetimi olarak bizim yaptığımız tek şey sizin bu başarılarınızı doğru bir şekilde oraya yansıtmak” dedi.

Dünyanın en etkili bilim insanları listesine girmeye hak kazanan akademisyenleri tebrik eden Prof. Dr. Göktaş, “Bizlere bu gururu yaşattığınız için sizlere tek tek teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte bu başarılarınızın devamını diliyoruz” dedi.
Konuşmanın ardından belge takdim törenine geçildi. Dünyanın etkili bilim insanları listesine girmeyi başaran Fırat Üniversitesi’nden akademisyenlere teşekkür belgeleri Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş tarafından takdim edildi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme