Gakgo Güç Depoluyor

2024-2025 Sezonunda 2. Lig Kırmızı grupta mücadele verecek olan Çimentaş Elazığspor'da yeni sezon hazırlık kampı kendi tesislerinde sürdürüyor…

Teknik Direktör Bülent Yenihayat yönetiminde hazırlık çalışmalarını sürdüren Bordo Beyazlı temsilcimizde fizik kondisyon ağırlıklı idmanlar yapılıyor.

GEÇEN SEZON GÖSTERDİĞİMİZ BAŞARIYI 2.LİG’E TAŞIMAK İSTİYORUZ

Takımının kadrosuna her gün yeni isimlerin katıldığını ve lig için düşündükleri kadro oluşum çalışmalarının devam ettiğini belirten Çimentaş Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat; “Ligde başarılı olmak belirlediğimiz hedefe ulaşmak adına kadro yapılanmamız sürüyor. Aramıza yeni katılan oyuncularımız oldu. Bu hafta içinde de katılacak olan oyuncular olacak. Geçen yıl 3. Ligde gösterdiğimiz başarıyı 2. Lige de taşımak istiyoruz. Bordo Beyazlı camiayı hak ettiği yerlere taşımanın çabasındayız.” dedi.

11 OYUNCU ARAMIZDAN AYRILDI

“Geçen yılki kadromuzdan 11 oyuncu aramızdan ayrıldı.”diyen Yenihahayat; “Bunların yerine oyuncu takviyesi yapıyoruz. Bugüne kadar transfer listemizde yer alan 4 oyuncu ile sözleşme imzaladık. Bu oyunculara yeni isimler eklenecek.”

1.ETAP 27’SİNDE BİTİYOR

“Kendi tesislerimizde yaptığımız hazırlık çalışmalarımız bu hafta sonunda tamamlanacak. Ardından üç gün izin vereceğimiz oyuncularımız ile 1 Ağustos’ta Erzurum’da toplanacak ve ikinci etap hazırlık kampı çalışmalarımızı başlatacağız. Burada taktik çalışmalarımız ağırlıklı bir kamp gerçekleştireceğiz. Bu kampımız kapsamında bizimle birlikte kamp yapan takımlar ile hazırlık maçları oynayacak ve arzu ettiğimiz düzeye gelmenin gayretinde olacağız.” diye konuştu.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme