Gakgo Kocaeli'de

Bordo Beyazlı Temsilcimiz Çimentaş Elazığspor Pazar günü deplasmanda oynayacağı Belediye Derincespor Müsabakası için 21 kişiyle Kocaeli'ye gitti. Başarılı oyuncu sakatlığı nedeniyle kadroda yeralmadı…

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Çimentaş Elazığspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un 2. Haftası’nda deplasmanda oynayacağı Belediye Derincespor maçı için 21 kişilik kadrosuyla Kocaeli’ye gitti. Dizinde ağrıları olan Burhan Arman ise riske edilmeyerek Kocaeli’ye götürülmedi.

Bordo-beyazlı temsilcimiz Çimentaş Elazığspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un 2. haftasında oynayacağı Belediye Derincespor mücadelesi için Kocaeli’ye hareket etti. Teknik ekip, zorlu maç öncesinde 21 kişilik bir kadro belirleyerek takımın hazırlıklarını tamamladı. Maç, Pazar günü Derince Doğal Çim Stadı’nda oynanacak ve Elazığspor’un performansı merakla bekleniyor.

HAKEM TRİOSU

Belediye Derincespor ile Çimentaş Elazığspor arasındaki maç, Yücel Büyük’ün yöneteceği hakem triosu tarafından yönetilecek. Hakem triosuna Servet Bozkurt ve Akın Karabacak yardımcı hakem olarak eşlik edecek. Maçın 4. hakemi olarak Gökhan Özbulut görev alacak.

CANLI YAYIN ADRESİ

Bu heyecan verici mücadele, Nokta TV’nin YouTube hesabı ve Elazığspor Resmî YouTube Katıl kanalından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, karşılaşmayı evlerinden rahatlıkla izleyebilecekler.

BURHAN ARMAN SAKATTI, KADRODA YER ALMADI

Çimentaş Elazığspor'un önemli oyuncularından Burhan Arman, dizindeki ağrılar nedeniyle maç kadrosunda yer almadı. Teknik ekip, sakatlığın riske edilmemesi için Burhan Arman’ı Kocaeli’ye götürmedi.

ELAZIĞSPOR’UN, BELEDİYE DERİNCESPOR KADROSU

Çimentaş Elazığspor’un Belediye Derincespor karşısında mücadele edeceği kadro şu isimlerden oluşuyor: İsmet Yumakoğulları, Mücahit Çıra, Mikail Koçak, Beykan Şimşek, Kerim Frei, Yağızcan Erdem, Hasan Ekici, Berşan Yavuzay, Ercan Coşkun, Ali Keten, Alpay Koldaş, Muhammed Arslantaş, Umut Uzun, Melih İnan, Burak Aydın, Kerem Şenyüz, Yusuf Mert Tunç, Mehmet Ablay, Efe Tatlı, Cihan Canpolat ve Eren Türkal.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme