Gakgo Lider Sever

Teknik Direktör Bülent Yenihayat ile birlikte çıkışa geçen 3 Gen Holding Elazığspor'da hedef lideri mağlup ederek zirvedeki takımlara puan olarak yaklaşmak.

TFF 3. Lig 2. Grupta adım adım zirveye giden Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 3Gen Elazığspor Ligin 11. Hafta Müsabakası’nda  kendi sahasında Efeler 09 Spor FK’yı ağırlayacak.

19 Kasım Pazar günü saat 14.00’te Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan 3 Gen Holding Elazığspor - Efeler 09 Spor maçını Cihan Ölmez yönetecek. Ölmez’in yardımcılıklarını Mehmet Yılmaz Çalışır ile Ömer Akman yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi Teksen Eker olacak.

SONER BİRİNCİ ŞÜPHELİ, 3 SINIRDA

Bu karşılaşma öncesi antrenmanda sakatlanan Soner Birinci dışında eksik veya sakat oyuncu bulunmazken, sol arka adalesinde zorlanma tespit edilen tecrübeli futbolcunun hemen tedavisine başlandığı öğrenilirken, son durumunun maç günü belli olacağı belirtildi.  Öte yanda bu karşılaşma öncesi 3 futbolcu ise Efeler 09 SFK Maçı’na sarı kart sınırında çıkacak. Bordo-Beyazlı Temsilcimiz de Hasan Ekici, Burhan Akman ve Mikail Koçak sarı kart görmeleri halinde TFF 3.Lig 2.Grubun 12. Haftası’nda deplasmanda oynanacak Kemerkent Bulvaspor Maçı’nda forma giyemeyecekler.

YENİHAYAT; “KAZANMAK İÇİN NE GEREKİRSE YAPACAĞIZ”

Takımının bu maça en iyi şekilde hazırlandığını belirten Teknik Direktör Bülent Yenihayat “Bizim ligin ilk yarısı için bir planımız var. Bu planımızı gerçekleştirmek için mücadele veriyoruz. Kendi sahamızda oynayacağımız karşılaşmada lider karşısında iyi bir futbol sergileyerek sahadan üç puan alarak ayrılmak istiyoruz. Karşılaşmada özellikle taraftarlarımızın 90 dakika boyunca takımın 12. Oyuncu olarak takıma destek vermesi bizim sahadaki mücadele gücümüzü artıracaktır. Pazar günü bu karşılaşmayı kazanarak ligin zirvesinde ki takımlara puan olarak yaklaşmak istiyoruz.” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme