Gakgo Vites Yükseltiyor

Çimentaş Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat,Kulübü ekonomik gücüne uygun, takıma olumlu katkı sağlayacak ve bizi hedefe taşıyacak bir kadro yapılanması için çaba harcadıklarını belirterek 'Transferlerini düşündüğümüz bazı isimlerle de imza aşamasına geldik.'dedi.

TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele verecek olan Çimentaş Elazığspor’da yani sezon hazırlık kampı çalışmaları kendi tesislerinde devam ediyor…

1.ETAP CUMARTESİ SONA ERİYOR

Teknik Direktör Bülent Yenihayat ve yardımcıları yönetiminde yapılan çalışmalara takımdaki oyuncuların yanısıra yeni transfer edilen oyuncular ile denemeye alınan genç oyuncular yer alıyor. Yeni sezon 1. Etap hazırlık kampı çalışmaların kendi tesislerinde sürdüren Bordo Beyazlı temsilcimizde çalışmalar cumartesi gününe kadar devam edecek. Cumartesi günü 1. Etap kamp çalışmaları sone erecek ve futbolculara üç gün izin verilecek.

YENİHAYAT: GÜÇLÜ, KOŞAN PRES YAPAN BİR TAKIM İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Çimentaş Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, yeni sezonda yeni bir kadro yapılanması ile ligde mücadele vereceklerini belirterek; “Geçen yıl 3. Lig’de şampiyonluk yaşayan kadromuzdan 11 oyuncu aramızdan ayrıldı. 2. Ligde de mücadeleci ve zirveyi hedefleyen bir takım olmak adına kadromuza ilaveler yapıyoruz. Güçlü, koşan pres yapan ve neticeyi alan bir takım olmak için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bu düşüncemizi gerçekleştirecek oyuncuları kadromuza ilave ediyoruz.”dedi.

İMZA AŞAMASINA GELDİK

Transferlerini düşündükleri isimlerle imza aşamasına geldiklerini ifade eden Yenihayat; “Erzurum kampına kadar düşündüğümüz transferlerin yüzde 80’nini tamamlamış olmayı amaçlıyoruz. Şimdiye kadar 3 oyuncuya imza attırdık. Transferlerini düşündüğümüz bazı isimlerle de imza aşamasına geldik.”diye konuştu.

TAKIMIN DENGESİNİ BOZMAYACAĞIZ

“Biz bu kulübün geleceğini sıkıntıya sokmak istemiyoruz. Kulübümüzün ekonomik gücüne uygun, takımımıza olumlu katkı sağlayacak ve bizi hedefimize taşıyacak bir kadro yapılanması için çaba harcıyoruz.”diyen Elazığspor Teknik Patronu; “Takımımızın dengesini bozamayacağız. Bu bizim açımızdan önemli. Hazırlıklarımız fizik kondisyon ağırlıklı olarak devam ediyor. Aramızda bulunan genç oyuncular var. Bunları kampımızda değerlendirerek sonra bir karar vereceğiz. Amacımız hep en iyisini yapmak ve bu takımı hak ettiği yerlere taşıdık.” dedi

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme