Gakgo, Yenihayat'a Geçecek mi?

Ligde geride kalan 5 haftada galip gelemeyen Bordo-Beyazlı Temsilcimiz, Teknik Direktör Bülent Yenihayat ile ilk sınavına çıkacak…

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz 3Gen Holding Elazığspor, TFF 3. Lig 2. Grup’un 6. Haftası’nda, kendi saha ve seyircisi önünde Silifke Belediyespor’u konuk edecek.

Teknik Direktör Bülent Yenihayat’la ilk maçına çıkacak olan Bordo-Beyazlılar, kötü gidişata dur demek istiyor. Şuana kadar ligde sadece 1 gol atan ve hiç galibiyet alamayan temsilcimizin göstereceği performans merakla bekleniyor.

BİLET SATIŞLARI SÜRÜYOR

Önceki gün satışa çıkarılan Elazığspor – Silifke Belediyespor Maç biletleri Elazığspor Store’den temin edilebiliyor. Elazığspor yönetim kurulunun aldığı kararla biletler Maraton Tribün 50 TL, Kapalı A Tribün 100 TL ve Misafir Tribün 30 TL’den satılıyor. Müsabaka biletleri maç gününe kadar Elazığspor Store’den, maç günü ise stadyum girişindeki gişelerden temin edilebilecek.

HAKEM KARS’TAN

15 Ekim Pazar günü saat 14.30’da Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan 3Gen Holding Elazığspor – Silifke Belediyespor maçını Kars bölgesinden C klasman hakemi Abdülselam Koçak yönetecek. Koçak’ın yardımcılıklarını Trabzon Bölgesi’nden Yiğit Çam ile Miraç Berk Kölemen yapacak. Müsabakanın 4. hakemi yine Kars Bölgesi’nden Fevzi Kadir Üreyil olacak. Grupta program şöyle;
TFF 3. Lig 2. Grup 6. Hafta:
15 Ekim Pazar
14.30 1954 Kelkit Bld. – Turgutluspor
14.30 3Gen H. Elazığspor – Silifke Bld.
15.00 Anadolu Üni. – TPAO Batman Petrol
15.00 Hacettepe 1945 – A. Eynesil Bld.
15.30 Bulvarspor – Amasyaspor FK
15.30 Efeler 09 Spor – Pazarspor
19.00 Karşıyaka – Ergene Velimeşe

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme