Gakgo Yenihayat'tan Memnun

6.Hafta'da Silifke Belediyespor Maçı'yla dümene geçen Bülent Yenihayat Elazığspor'un başında çıktığı 6 maçta 12 puan toplayarak kulübün üstündeki kara bulutları dağıttı. Yenihayat ilk yarının son 3 maçını da kazanarak ilk yarıyı play-off hattında tamamlamak istediklerini söyledi…

Temsilcimiz 3Gen Holding Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat ilk yarının kalan üç maçından 9 puan almak için mücadele edeceklerini belirtti. Yenihayat; “İlk yarıda kalan üç maçımızı kazanıp ilk yarıyı Play-Off potasında ki takımlar arasında yer alarak tamamlamak istiyoruz.” dedi.

EKSİKLERE DOKUNDUK

Takımının başında çıktığı 6 karşılaşmada 3 galibiyet 3 beraberlik alan Bülent Yenihayat; “Göreve başladığımda bazı eksiklikleri gördüm ve bunlara dokunarak takımımızın daha iyi olmasını gayret gösterdim. Bunun karşılığında altı maçta 12 puan topladık. Beklentimiz bunun daha yüksek olmasıydı ancak bazı maçlarda istediğimiz sonuçları alamadık. Şimdi önümüzde 3 maçımız var. Bu maçları kazanmak ve ilk yarıyı tamamlamak istiyoruz. Şu bir gerçek tamımızın bu sezon deplasman galibiyeti yok. Bunu aldığımız zaman daha iyi olacağımızı biliyoruz.” dedi.

MUTLAK KAZANACAĞIZ

Takımının bu hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Hacettepe 1945 SK maçında mutlak galibiyet hedeflediğini belirten Yenihayat; “Maç maç gidiyoruz. Bu hafta evimizde oynayacağımız maçı kazanmak için mücadele vereceğiz. Bu maçta taraftarlarımızın da yanımızda olmasını ve 90 dakika boyunca takımlarını desteklemelerini istiyorum. Hacettepe 1945 SK maçını kazanıp sonraki haftalara bakacağız.” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme