Geri Dönüşlerin Takımı

Elazığspor'un kendi saha ve seyircisi önünde karşıyaka'yı 3-2 mağlup etmesi bu sezon iç sahada geriye düşülerek kazanılan üçüncü müsabaka oldu.

Elazığspor bu sezon iç sahada adeta destan yazıyor. Bülent Yenihayat’ın göreve gelmesiyle birlikte oynadığı 16 maçta yenilgi yüzü görmeyen bordo beyazlı takımımız ayrıca Yenihayat’la çıktığı iç sahadaki 9 müsabakayı kazanmasını bilerek adeta “burası Elazığ; burdan çıkış yok” dedirtti.

Elazığspor’un Bülent Yenihayat’la yakaladığı özelliklerden biri de iç sahada geriye düştüğü maçları kazanmak oldu.
“Muhteşem geri dönüş” olarak isimlendirilen geriye düşmelerin sonuncusu Karşıyaka maçında yaşandı.
Bordo beyazlı takımımız, maçın başlarında 9 ve 15. Dakikalarda savunmasında yaptığı bariz hatalar sonucunda bir anda 2-0 geriye düştü.
Yeni bir Anadolu Üniversitesi maçı zaferinin başlangıcı olan Karşıyaka mabakasında bordo beyazlı takımımız Çağrı, Beykan ve Mesut’un golleriyle maçı 3-2 kazanarak adeta Anadolu Üniversitesi karşılaşmasına nazire yaptı.

Bilindiği üzere Elazığspor Anadolu Üniversitesiyle yine iç sahada oynadığı maçta 3 ve 7. Dakikalarda 2-0 geriye düşmüş, ardından yine taraftarının müthiş desteğiyle karşılaşmanın 2. Yarısında Burak, Çağrı ve Cengizhan’ın golleriyle karşılaşmayı 3-2 kazanarak “müthiş bir geri dönüş” yapmıştı.
Elazığspor yine Bülent Yenihayat’la çıktığı iç sahadaki Amasyaspor mücadelesinde de 1-0 geriye düşmesine rağmen Beykan ve Bahattin’in golleriyle karşılaşmayı 2-1 kazanmasını bilmişti.
Bu nedenle bordo beyazlı oyuncular ve teknik heyet başta olmak üzere camia; Elazığspor’un geriye düşmelerini dert etmiyor.
Muhteşem taraftar desteği ve Elazığ Atatürk stadyumunun havasıyla başlayan “muhteşem geri dönüşler”in son kurbanı Karşıyaka olurken, bordo beyazlı takımımız, bu muhteşem geri dönüşlerin sayısını şimdilik 3’e çıkarttı.
Bakalım iç sahada bu sezon kalan 3 maçta bu muhteşem geri dönüşlerin son kurbanı kim olacak?

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme