Giresun Kanadından İddialı Sözler

Giresunspor Teknik Direktörü Metin Aydın, hafta sonu oynanacak Elazığspor maçı öncesinde takımın durumu ve beklentileri hakkında açıklamalarda bulundu. Elazığspor'un gücüne dikkat çeken Aydın, bu zorlu mücadelede sahada ellerinden geleni yapacaklarını ve galibiyet için inançlarının tam olduğunu vurguladı.

Teknik Direktör Metin Aydın, Elazığspor’un güçlü bir ekip olduğunu ve bu sezon hedeflerinin yüksek olduğunu belirtti. Özellikle Elazığspor'un geçen hafta Vanspor FK karşısında aldığı deplasman galibiyetine değinerek kendilerinde karşı da özgüvenle çıkacaklarını söyledi. Ancak Giresunspor’un bu duruma hazırlıklı olduğunu ifade etti. Aydın, “Elazığspor bu ligde yukarılara oynamayı hedefleyen bir takım. Vanspor FK karşısındaki galibiyetle bize karşı da moralli bir şekilde çıkacaklar. Onların gücünü biliyoruz ve buna göre hazırlıklarımızı yaptık" dedi.


KENDİ OYUNUMUZA ODAKLANDIK

Yeni Giresun Gazetesinin haberine göre Aydın, Elazığspor’a karşı takımının bu hafta daha önceki performanslarının üzerine çıkmak zorunda olduğunu dile getirdi. “Hafta başından beri, bu takımı kendi seyircimiz önünde nasıl yenebiliriz onun hesaplarını yapıyoruz. Elazığspor ile ilgili bir şey söylemekten ziyade biz nasıl oynayacağız onun peşindeyiz. Daha önceki haftalarda oynadığımız performansın bir tık üzerine çıkarsak üstün mücadele, coşku ve ikili mücadele kazanarak Elazığspor’u yenebileceğimizi ümit ediyorum” ifadelerini kullandı.


FUTBOLCULARIMA GÜVENİYORUM

Takımına olan inancını sıkça vurgulayan Aydın, futbolcularının antrenmanlarda gösterdikleri istek ve azimden memnun olduğunu belirtti. “Futbolcularıma sonuna kadar güveniyorum. Hafta başından beri yaptığımız antrenmanlarda bu isteği ve arzuyu gördüm. Ancak sadece onların çabası yetmez, seyircimizin de desteğine ihtiyacımız var” dedi.


TARAFTARLAR TRİBÜNLERİ DOLDURMALI

Aydın, taraftara da seslenerek Elazığspor karşısında tribünlerin dolmasının önemine değindi. Özellikle takımın genç futbolcularının bu destekle daha da güçleneceğini belirten teknik adam, “Tribünlerdeki sayısal çoğunluğu artırarak güçlü Elazığspor karşısında bu çocukları ve teknik ekibi desteklesinler. Bu çocuklar şehrimizin vazgeçilmez isimleri olacak” şeklinde konuştu.


3 PUANI HEDİYE EDECEĞİZ

Maçtan galibiyetle ayrılmak istediklerini belirten Aydın, "İnşallah bu maçta 3 puan alarak şanlı taraftarımıza hediye edeceğiz. Ondan sonra diğer maçlara bakacağız. Ben futbolcularıma sonuna kadar güveniyorum ve taraftarımızın da onlara güvenmesini istiyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme