Giresunspor'da Önemli Eksikler Var!

Temsilcimiz Elazığspor'un Rakibi Giresunspor'da Alperen ve Arda mücadelede forma giyemeyecek.

Giresunspor’da daha önce 4 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Alperen Köşker sakatlığı sebebiyle bu maçta da takımını tribünden destekleyecek. Giresunspor, Çimentaş Elazığspor ile oynayacağı maç öncesinde önemli eksiklerle mücadele etmek zorunda kalacak. Alperen Köşker, sakatlığı nedeniyle 4 hafta sahalardan uzak kalacakken, Arda Kabaca da antrenmanda yaşadığı sakatlık nedeniyle kadrodan çıkarıldı.

ARDA KABACA’NIN DURUMU

Giresunspor'un resmi hesabından yapılan açıklamada, Arda'nın takım arkadaşıyla çarpışarak kaşına darbe aldığı belirtildi. Tedavi için Özel Giresun Ada Hastanesi'ne giden Arda, tedavisinin ardından taburcu edildi ancak bu hafta sahada olamayacak.

Giresunspor resmi hesabından yapılan açıklamada: ”Dün gerçekleştirilen antrenmanımızda takım arkadaşı ile çarpışarak kaşına aldığı darbe sonucu sakatlanan profesyonel futbolcumuz Arda Kabaca, kulübümüzün sağlık sponsoru olan Özel Giresun Ada Hastanesi’nde yapılan ayakta tedavisi sonrasında taburcu edilmiştir.
Oyuncumuz tedbir amaçlı olarak bu hafta oynayacak olduğumuz Çimentaş Elazığspor müsabakası kadrosundan çıkarılmıştır” denildi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme