Giresunspor'un Taktiği Hazır

Teknik Direktör Bülent Yenihayat Genç bir takım olan Giresunspor'un da kapanan bir takım olduğunu ancak buna göre gerekli oyun sergileyip istediğimizi almanın mücadelesini vereceklerini söyledi…

Çimentaş Elazığspor hafta sonunda deplasmanda oynayacağı Giresunspor Maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Bülent Yenihayat yönetiminde yoğun tempoda sürdürüyor. Ligde oynadıkları tüm maçlarda kapanan takımlara karşı mücadele verdiklerini belirten Yenihayat, “Bu hafta da zor bir maç oynayacağız. Genç bir takım olan Giresunspor’da bize karşı kapanacak. Bizde buna göre gerekli oyun sergileyip istediğimizi almanın mücadelesini vereceğiz.” dedi.

3 MAÇTA RAKİPLERİMİZ BİZE KARŞI KAPALI DEFANS ANLAYIŞI İLE MÜCADELE ETTİLER.

2. Ligin daha zorlu bir lig olacağını daha öncede açıkladığını belirten Çimentaş Elazığspor Teknik Direktörü Bülent Yenihayat, “Lige başlarken bunu ifade ettik. Ancak oluşturduğumuz kadro ile bu zorluğun üstesinden gelmenin çabasında olacağımızı da belirttim. Ligde bugüne kadar oynadığımız 3 maçta rakiplerimiz bize karşı kapalı defans anlayışı ile mücadele ettiler. Bizde bunları açmak için mücadele ettik. Sonuçta 3 galibiyet bir beraberlik alarak 10 puan topladık.”

MENEMEN’LE LİDERLİK MAÇINA ÇIKACAĞIZ

Bu hafta deplasmanda oynayacağımız Giresunspor maçının da zorlu geçeceğini biliyoruz. Ancak bu zorlu maçtan da istediğimizi alarak maçı kazanmayı hedefliyoruz. Bir sonraki hafta evimizde Menemen ile oynayacağımız maçta liderliğe yükselme şansını elde edeceğiz. Bunun içinde bu hafta sonunda kazanmamız gerektiğini biliyoruz. Öncelikle Giresunspor maçını kazanmayı amaçlıyoruz.

MAKSUT BİZİMLE OLACAK

Vanspor maçında sakatlanan Maksut’un durumu çok kötü değil. Kendisini iyi hissederse idmanda yer alacak. Olmazsa bir gün daha dinlendireceğiz. Ancak büyük ihtimalle Giresunspor maçında bizimle birlikte olacak.” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme