• Haberler
  • Spor
  • Gizem Özer Hazırlıklarını Sürdürüyor!

Gizem Özer Hazırlıklarını Sürdürüyor!

Elazığ'ın ilk olimpik kadın sporcusu olan Gizem Özer Paris Olimpiyatlarına hazırlıklarını Milli Takım Antrenörü Cemil Döndü ile birlikte Paris'te sürdürüyor.

Geçen yıl yapılan AvrupaŞampiyonasında Paris Olimpiyat oyunları kotası alan ve hazırlıklarını olimpiyatlara yönetim olarak devam ettiren Milli Boksör Gizem Özer, “Olimpiyatlar her sporcunun rüyasıdır. Bende bu rüyayı gerçekleştirmek için çok çalışım ve bugün Paris Olimpiyatlarında ülkemi temsil edecek sporculardan biri oldum. Antrenörüm Cemil Döndü ile birlikte yaptığımız plan kapsamında olimpiyat hazırlıklarımı sürdürüyorum. Şu anda Paris’teyim ve burada 12 ülkeden gelen sporcular ile birlikte kamp yaparak hazırlıklarımı sürdürüyorum.

Olimpiyatlara katılmak hedefimi gerçekleştirdim. Şimdi de Olimpiyatlarda madalya kazanan sporcular arasında yer almak istiyorum. Bunu başarmak adına yoğun bir idman programı uyguluyorum. İnşallah Paris Olimpiyatlarında ülkemize madalya kazandıracak maçlar çıkaracak ve hep birlikte mutlu olacağız.” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme