Gizem Özer Olimpiyatlara Hazırlanıyor

Elazığlı Milli Boksör Gizem Özer, Temmuz ayının sonunda başlayacak olan Paris Olimpiyatlarına hazırlıklarını Antrenörü Cemil Döndü nezaretinde Kastamonu'da sürdürüyor.

Kastamonu Milli Takımlar Kamp Merkezinde hazırlıklarını sürdüren Gizem Özer burada ki çalışmalarını Fransa ve Colombiya Milli Takım sporcuları ile birlikte yapıyor.

Gizem Özer’in Milli Takım Antrenörü Cemil Döndü, Paris Olimpiyatları öncesi Kastamonu’da üçlü kamp yaptıklarını belirterek” Burada Fransa ve Colombiya ülkelerinin Milli Takımları ile birlikte kamp yaparak Paris Olimpiyatlarına hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. 30 Haziran’a kadar bu kampımız devam edecek. Milli Sporcumuz Gizem Özer Elazığ Belediyespor kulübü sporcusu Red Color bize destek vermişti. Bunun yanında Ümran EXBERTSİZ yönetim kurulu başkanı Fatih Özer’de Sporcumuza destek olmaya başladı. Bu desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Burada ki çalışmalarımız 30 Haziran’da sona erecek. 4 günlük bir aranın ardından 4 Temmuz’da yine kampa başlayacak ve 20 Temmuz’a kadar son hazırlık kampımızı yapacağız. Tüm çalışmalarımız sporcumuzun ülkemizi ve ilimizi Paris Olimpiyatlarına en iyi şekilde hazırlamak ve temsil etmesini sağlamak adına. Tabiki beklentimiz Gizem Özer’in Olimpiyattan madalya ile dönmesi. Tüm hazırlıklarımız bunun için.” dedi.

Gizem Özer Olimpiyatlara Hazırlanıyor

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme