• Haberler
  • Spor
  • Gözler Genel Kurulda Yeni Yönetim oluşacak mı?

Gözler Genel Kurulda Yeni Yönetim oluşacak mı?

Elazığspor Yönetimi'nin 'seçimli mali genel kurul' kararı alması ve mevcut başkan Serkan Çayır'ın da görevi bırakmasının ardından gözler ilk oturumu Cumartesi günü yapılması planlanan Genel Kurula çevrilmiş durumda…

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Çimentaş Elazığspor'da cumartesi günü (2 gün sonra) yapılacak olan kongrede henüz başkanlığa adaylığını açıklayan kimse olmadı. Kongreye 2 gün kalmasına rağmen adaylığını açıklayan kimsenin olmaması taraftarları endişelendiriyor...

Çimentaş Elazığspor’da yeni sezon öncesi yapılacak olan Olağan Mali Genel Kurul ile Seçimli Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 22 Haziran Cumartesi günü yapılacak.

EN GÜÇLÜ ADAY YILMAZ

Yeni sezon öncesi alınan karar ile yapılacak olan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’da mevcut Başkan Serkan Çayır aday olmayacağını açıklamasının ardından Başkanlık için adı ön plana çıkan Fethi Ahmet Yılmaz’ın Başkanlığında oluşan Yönetim Kurulunun adaylığını açıklaması ve seçimlere girmesi bekleniyor. Spor Kamuoyunun beklentisi Cumartesi günkü genel kurulda çoğunluğun sağlanması ve Genel Kurulun yapılarak yeni yönetim kurulunun çalışmalarına başlayarak özellikle transfer konusunda ki sıkıntıların aşılmasını sağlayacak adımları atması ve yeni sezon öncesi başlayacak olan hazırlık dönemi çalışmalarına transferlerin büyük bölümünü tamamlayarak açması.

ÇOĞUNLUK SAĞLANAMAZSA 30 HAZİRAN’A ERTELENECEK

22 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan Genel Kurul’da çoğunluk sağlanmaması durumunda Genel Kurul 30 Haziran’a ertelenecek. 2024-2025 Futbol Sezonunda 2. Lig Kırmızı grupta mücadele verecek olan Elazığspor’un, yeni sezon öncesi gerekli tüm çalışmalarının vakit geçirilmeden yapılması için Cumartesi günü yapılacak olan Genel Kurulda çoğunluğun sağlanması için gerekli görüşmelerin yapılması ve üyelerin iştirak etmesini sağlanması isteniyor.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme