Gözler İlçelerde!

Yerel seçimler öncesinde 7 Ocak'ta 11'i büyükşehir olmak üzere 26 ilin belediye başkan adaylarını açıklayan AK Parti'de şimdi gözler ilçelere çevrildi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla, 7 Ocak 2024 Pazar günü İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK PARTİ) 26 Büyükşehir ve il Belediye Başkanları aday tanıtım toplantısı yapılmıştı. Yapılan bu toplantının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mevcut Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile yola devam kararı aldıklarını açıklamıştı.

Adaylıklarla ilgili çalışmalar ve Cumhur İttifakı ortaklarıyla seçim işbirliğine yönelik müzakereler de tüm hızıyla sürerken, AK Parti, tüm Türkiye'yi yasa boğan terör saldırısının ardından pazar günü planlanan aday tanıtım toplantısını ileri bir tarihe erteledi.
Ankara'da yapılacak aday tanıtım töreninde sadece il belediye başkan adayları açıklanmış olacak. AK Parti'nin ertelenen aday tanıtım toplantısı 18 Ocak Perşembe saat 14:00'te yapılacak.

ELAZIĞ’IN İLÇELERİ MERAK KONUSU

İlçe belediye başkan adayları için çalışmalar ise devam ediyor. AK Parti’nin tüm ilçe belediye başkan adaylarının ne zaman belli olacağı da merak konusu. 2024 yerel seçimlerinde yarışacak AK Parti ilçe belediye başkan adayları 30 Ocak tarihine kadar açıklanacak.
31 Mart 2024 yerel seçimlerine geri sayım başlarken Elazığ’ın 10 İlçesinde kimlerin aday gösterileceği de büyük merak konusu.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme