• Haberler
  • Asayiş
  • Günışığı Gazetesi'nden Başkan Şerifoğullarına Ziyaret

Günışığı Gazetesi'nden Başkan Şerifoğullarına Ziyaret

Elazığ Kent Konseyi Başkanı, Günışığı ve Yeni Ufuk Gazeteleri İmtiyaz Sahibi Nafiz Koca ve Günışığı Gazete personelleri Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı makamında ziyaret etti.

Elazığ Kent Konseyi Başkanı, Günışığı ve Yeni Ufuk Gazeteleri İmtiyaz Sahibi Nafiz Koca, Günışığı Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Özgür Yıldırım, Haber Müdürü Gülçin Turgut, Günışığı Haber Sitesi (www.gunisigigazetesi.net) Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Pınar Çetin, Yeni Ufuk Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Dilek Yıldırım, Sosyal Medya Yöneticisi Veysi Yalçınkaya, Grafik ve Tasarımdan Sorumlu İrem Karakaya, Grafik ve Tasarımdan Sorumlu Hasan Özbay ve Dağıtımdan Sorumlu Remzi Tanşu ile birlikte 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler ve Yerel Seçimlerinin ardından halkın iradesiyle yeniden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

“ELAZIĞ İÇİN YAPTIĞI HİZMETLERİ DESTEKLEYİP YANINDA OLACAĞIZ”

Gerçekleştirilen ziyarette Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na başkanlığının yeniden hayırlı olması  temennisinde bulunan Başkan Koca, hem Kent Konseyi Başkanı olarak hem de basın mensupları olarak Elazığ Belediyesi’nin Elazığ adına yaptıkları tüm hizmetleri destekleyip yanlarında olacağını belirterek, Elazığspor’un şampiyon olması için elini değil, gövdesini taşın altına koyan Başkan Şerifoğulları’nı tebrik etti.

“ELAZIĞ’A GÜZEL HİZMETLERİ OLACAK”

Elazığ Kent Konseyi Başkanı Nafiz Koca ve Günışığı Gazete ekibinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şerifoğulları; “Bizler de Elazığ’a ciddi hizmetleri olacak Kent Konseyi Başkanlığına seçilen değerli Başkanımız Nafiz Koca’yı yürekten tebrik ediyoruz. Kendisinin Elazığ’ın çıkarları doğrultusunda güzel ve hayırlı çalışmalar yapacağına inancımız tamdır.”

“GÜNIŞIĞI BİZLERİ AYDINLATMADA HER DAİM ETKİN ROL ALMIŞLARDIR”

“Günışığı Gazetesi ise ilimizin ve vatandaşlarımızın genel sesidir. Bizleri aydınlatma ve uyarmada her daim etkin rol almışlardır. Özet olarak bir milletin mutluluk hedefi olan ortak doğrultuda yürümesini teminde bizler içinde bir kuvvet bir rehber oldukları için kendilerine teşekkür ediyorum, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme