Haftanın Maçı Doğukent'te

Teknik Sorumlu Serhat Tutaş Pazar günü sahasında galip gelerek yükselişimizi sürdürmek istediklerini söyledi…

Bölgesel Amatör Lig 11. Grup’ta çıkışa geçen Başarı Otomotiv Rüstempaşa Spor Kulübü 2022–2023 Futbol Sezonu’nun Ligin 8.Haftası’nda kendi saha ve seyircisi önünde Bingöl Ekibi Murat 2020 GSK’yı konuk edecek.

PAZAR GÜNÜ SAAT 13:00’TE…

13 Takımın mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig 11. Grubun 7. Haftası’nda deplasmanda Develigücü SK’yla 1-1’lik skorla berabere kalarak haftayı bir puanla kapatan Temsilcimiz Başarı Otomotiv Rüstempaşa Spor Kulübü Ligin 8. Haftası’nda 3 Aralık Pazar günü kendi sahasında sıralamada bir basamak üstünde bulunan Bingöl Ekibi Murat 2020 GSK’yla 6 puanlık maçta karşı karşıya gelecek. Saat 13:00’da başlayacak olan karşılaşma Doğukent Stadyumu’nda oynanacak. BO Rüstempaşaspor- Murat 2020 Gençspor maçında Zülküf Ali Öcel, Mehmet Direkli, Yasin Mert Karahan görev yapacaklar. Fırat Saray müsabakanın 4. Hakemi olacak.

PUANTAJDA 11. BASAMAKTAYIZ

Bu karşılaşma öncesi geride kalan 7 haftada 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile 4 puana sahip Temsilcimiz Başarı Otomotiv Rüstempaşa Spor Kulübü, puantajda 11.Sırada yeralıyor. Grupta 7 puana sahip Bingöl Ekibi Murat 2020 GSK ise 10.Basamakta bulunuyor.

TUTAŞ; “YÜKSELİŞİMİZİ SÜRDÜRMEK İSTİYORUZ”

Başarı Otomotiv Rüstempaşaspor Teknik Direktörü Serhat Tutaş “ Son haftalarda bir galibiyet bir beraberlik ile 4 puan topladık. Pazar günü de rakibimiz karşısında galip gelerek 3 puan almak ve yükselişimizi sürdürmek istiyoruz. Bunu gerçekleştirecek güçteyiz.” dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme