Hakemler Sezonu Açtı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri Ve Gözlemcileri Derneği Elazığ Şubesi, 2024-2025 Sezonunu Düzenlenen Törenle Açtı.

Elazığ Faal futbol hakemleri ve gözlemcileri derneği, 2024-2025 sezonunu, düzenlenen törenle açtı.

Kültürpark Mamuratülaziz salonunda gerçekleşen törene Elazığ Belediye başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu ile gençlik ve spor il müdürü Abdulsamet Eren, ASKF başkanı Mustafa Gür ve spor taban birliklerinin temsilcileri, hakem ve gözlemciler katıldılar.

Açılış konuşmasını Türkiye Faal Futbol Hakemleri Ve Gözlemcileri Derneği Elazığ Şube Başkanı Alper Kaymaz’ın yaptığı açılış töreninde Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, ASKF Başkanı Mustafa Gür, Futbol İl Temsilcisi Süleyman Acar, TÜFAD Elazığ Şube Başkanı Prof. Dr. Ercan Gür, Türkiye Faal Futbol Hakem Ve Gözlemcileri Derneği Bölgesel Kurul Üyesi Zafer Korkmaz ve türkiye faal futbol hakem ve Gözlemcileri Derneği İstanbul Şube Başkanı ve Genel Merkez 2. Başkanı Ferdi Karadoruk; birer konuşma yaparak yeni sezonun hayırlı ve uğurlu olmasını dilediler.
Açılış töreninin sonunda ise il hakemliğine terfi eden hakemlere kokartları, yaş haddinden emekli olan gözlemcilere ise plaketleri takdim edildi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme