Halkımız Değişimde Kararlı!

MHP Elazığ Belediyesi Meclis Üyesi adayı Hasan Topçu 'Belediyecilik Ülkücü Hareketin emaneti. Biz bu emaneti geri alacağız inşallah.'dedi.

Milliyetçi Hareket Partisine gönül vermiş Elazığ’ın bilenen ve tanınan aynı zamanda sevilen isimlerinden Elazığ Belediyesi Meclis Üyesi Adayı Hasan Topçu belediyeciliğin ülkücü hareketin emaneti olduğunu belirterek 31 Mart 2024 Mahalli idareler seçimlerinde bu emaneti geri alacaklarını söyledi...

Sahada aktif şekilde yılmadan yorulmadan mücadele edeceklerine vurgu yapan Hasan Topçu; “Bu memleketin hasreti bu seçimde inşallah son bulacak.”dedi.

BELEDİYECİLİK ÜLKÜCÜ HAREKETİN EMANETİ

“Uyumadık, Uyumayacağız ve Başaracağız”diyen MHP Elazığ Belediyesi Meclis Üyesi adayı Hasan Topçu; “Gönül verdiğimiz Milliyetçi Hareket Partisinin yerel yönetimdeki güçlü kadrosuyla seçmenlerin karşısına çıkacak. Bizlerde sahada en aktif şekilde yılmadan, yorulmadan mücadelemizi vereceğiz. Allah’ın izniyle Murat Aygen Hocamızın her daim mücadelemizle sonuna kadar yanındayız. Belediyecilik Ülkücü Hareketin emaneti. Biz bu emaneti geri alacağız. Bu memleketin hasreti bu seçimde son bulacak.”diye konuştu.

Halkımız Değişimde Kararlı!

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme