Harput FK'dan Yeni Sezon Hazırlıkları

TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele edecek olan Harput Futbol Kulübü, yeni sezon için kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Harput FK'dan Yeni Sezon Hazırlıkları

Bordo Beyazlı temsilcimiz, son olarak Eskişehirspor'dan sol bek Resul Karakoyun ve Keçiören Gücü'nden kaleci Batu Karateke ile sözleşme imzaladı.

YENİ TRANSFERLER TAKIMA KATILDI

Harput FK, 2024-2025 sezonu öncesi kadrosunu güçlendirmek amacıyla önemli transferler gerçekleştirdi. Eskişehirspor'dan sol bek Resul Karakoyun ve Keçiören Gücü'nden kaleci Batu Karateke, yeni sezon için Harput FK'ye katıldı. Her iki oyuncu da teknik direktör Ümit Tütünci'nin planlarına dahil edilerek, takımın hedeflerine ulaşmasında önemli rol oynayacak.

BAŞKAN ARİF OSMAN GENÇTÜRK'TEN AÇIKLAMA

Harput FK Yönetim Kurulu Başkanı Arif Osman Gençtürk, yeni sezon hedeflerini ve transfer sürecini değerlendirdi. Gençtürk, "Yeni sezonda hedefimiz belli ve bu hedefe ulaşmak adına kadromuzu oluşturmaya devam ediyoruz. Bu çalışmalarımız kapsamında iki oyuncu daha transfer ettik. İyi bir süreç yaşıyoruz. Teknik Sorumlumuz Ümit Tütünci nezaretinde takımımız hazırlıklarını sürdürüyor. Belki biraz zaman kaybı yaşadık, ancak bu kaybı hocamızın gayretli çalışmaları ile kapattık gibi. Lige kadar arzu ettiğimiz düzeye gelmiş olacağız" dedi.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Harput FK, yeni sezon öncesi hazırlıklarını kendi tesislerinde yoğun bir şekilde sürdürüyor. Teknik Sorumlu Ümit Tütünci'nin liderliğinde yapılan çalışmalar, takımın hem fiziksel hem de teknik açıdan en iyi seviyeye gelmesini hedefliyor. Yeni transferlerin kadroya uyum sağlamasıyla birlikte, Harput FK'nın bu sezon başarılı bir performans sergilemesi bekleniyor.

     

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme