Hatipoğlu'nun İlk Durağı Maden Oldu!

Son kararname ile Elazığ'a atanan Vali Numan Hatipoğlu, ilçe gezilerine heyelan riski ile karşı karşıya olan ve sıkıntıları ile gündemden düşmeyen Maden İlçesi'nden başladı.

10 Temmuz tarihinde yayımlanan atama kararları ile birlikte Tokat Valiliği’nden Elazığ’a atanan Numan Hatipoğlu, ilçe temaslarına başladı.

İlçe ve beldelerin sorunlarını tespit etmek amacıyla temaslara başlayan Vali Hatipoğlu, beraberinde Vali Yardımcısı Oltan Bayraktar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Evren, İl Emniyet Müdürü Adnan Karayel,  AFAD İl Müdürü Cafer Giyik, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hikmet Şişecioğlu ile birlikte ilk ziyaretini Maden İlçesine  yaptı.

Hatipoğlu'nun İlk Durağı Maden Oldu!

Heyelan riski ile karşı karşıya olan ve risk nedeniyle sorunlar yaşayan Maden İlçesi’ne giden Vali Hatipoğlu, beraberindekilerle birlikte ilk olarak Kaymakam Mustafa Atış’ı ziyaret ederek, brifing aldı.

İlçenin heyelan riskinden kaynaklı yaşadığı sorunları, kalıcı konutların yapımı, vatandaşların talepleri ile ilgili bilgileri alan Hatipoğlu, Kaymakam Atış ve Belediye Başkanı Musa Orhan’ı da yanına alarak, ilçe halkını ziyaret etti.

Vatandaşların taleplerini ve sıkıntılarını dinleyen Vali Numan Hatipoğlu’nun bir sonraki durağı ise heyelan riski olan Camikebir Mahallesi oldu.

Bölgede incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi alan Vali Hatipoğlu, son olarak, ilçede yapılacak olan TOKİ Konut alanında incelemelerde bulundu.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme