• Haberler
  • Spor
  • Haydi, Sen de Mesajını At Elazığspor'u Şampiyon Yap!

Haydi, Sen de Mesajını At Elazığspor'u Şampiyon Yap!

Nesine 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Çimentaş Elazığspor tarafından, 'Haydi Elazığ! Bu sene bizim senemiz...' sloganıyla SMS kampanyası başlatıldı.

31 maçlık yenilmezlik serisiyle yoluna dolu dizgin devam eden ve bu sezon Nesine 2. Lig Kırmızı Grup’ta 5 maçta 4 galibiyet elde ederek topladığı 13 puanla 3’üncü sırada bulunan Elazığspor Kulübü’nde hafta sonu oynanacak olan Menemen Futbol Kulübü mücadelesi öncesinde SMS kampanyası başlatıldı.

TARAFTARLAR BAGIS YAZARAK 2367’YE SMS GÖNDERECEK VE TAKIMLARINA 100 ₺ BAĞIŞTA BULUNACAK

Bu sezon şampiyonluk ipini göğüslemeyi hedefleyen Elazığspor Kulübü tarafından, “Haydi Elazığ! Bu sene bizim senemiz...” sloganıyla başlatılan SMS kampanyası kapsamında taraftarlar, BAGIS yazarak bütün operatörlerden 2367’ye mesaj atabilecek ve bordo-beyazlı kulübe her SMS başı 100 ₺ bağışta bulunabilecek.

BU AKŞAM SAAT 20.23’TE TARAFTARLAR TWITTER'DA BULUŞACAK

Öte yandan Elazığspor taraftarları bu akşam twitter'da (X) buluşacak. Saat 20.23’te twitter platformu üzerinden başlatılacak olan hashtag çalışması ile Elazığspor Kulübü tarafından SMS kampanyasına destek istenecek. Taraftarlar, #busenebizimsene hashtagi ile hem farkındalık oluşturacak, hem de SMS kampanyasına bağışta bulunarak takımlarının şampiyonluk yolunda yanında olduğunu gösterecek.

ÜNLÜ OYUNCU ABDULLAH ŞEKEROĞLU TARAFTARLARLA BULUŞACAK

Aynı zamanda yarın akşam saat 19.00’da Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan Çimentaş Elazığspor-Menemen Futbol Kulübü mücadelesi öncesinde Ünlü Tiyatro ve Sinema Oyuncusu Elazığlı hemşehrimiz Abdullah Şekeroğlu, taraftarlarla buluşacak. Mücadele öncesinde stadyumda tribünlere seslenecek olan Abdullah Şekeroğlu, SMS kampanyasına destek isteyecek.

Öte yandan stadyumda SMS kampanyasının güncel rakamları scoreboarddan anlık olarak paylaşılacak.

Haydi, Sen de Mesajını At Elazığspor'u Şampiyon Yap!

ELAZIĞSPOR KULÜBÜ’NDEN DESTEK ÇAĞRISI YAPILDI

SMS kampanyası ile ilgili Elazığspor Kulübü’nden yapılan açıklamada; “Saygıdeğer Elazığspor Camiası,

31 maçlık yenilmezlik serisiyle türüne futbol dünyasında türüne ender rastlanan 31 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Kulübümüze gelir sağlamak amacı ile “Haydi Elazığ! Bu sene bizim senemiz...” sloganıyla SMS kampanyası başlatmış bulunmaktayız. Bordo-beyazlı temsilcimiz Elazığspor’a gönül vermiş bütün dinamikleri, il dışında yaşayan Elazığlıları, iş adamlarımızı, taraftarlarımızı, bütün hemşehrilerimizi SMS kampanyamıza destek olmaya davet ediyoruz.

Bir SMS ücreti 100 ₺ olarak belirlenmiştir. Taraftarlarımız, SMS kampanyasına katılabilmek için telefonlarının mesaj bölümüne boşluk bırakıp BAGIS yazarak 2367’ye göndermeleri yeterli olacaktır. Kulübümüze destek olabilmek için bir kişi, çok sayıda mesaj gönderebilecektir. Kulübümüze destek olacak siz vefakâr taraftarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz.” denildi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme