Hedeflerimiz Her Geçen Yıl Artıyor

Türkiye Cimnastik Federasyonu Elazığ İl Temsilcisi Ahmet Polat 2023 yılını değerlendirmede bulunarak önümüzdeki yıllar içerisinde hedeflerinin ve beklentilerinin arttığını vurguladı.

Polat, İl Temsilciliği görevini 2 yıldır sürdürdüğünü ve 2023 yılında katılım sağladıkları ANALİG müsabakalarında bir ilki başararak Türkiye Finallerine katıldıklarını ve bu başarının devam edeceğiniz ifade etti.

Polat, yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi; ‘’Elazığ’da temsilcilik görevimin 2. Yılındayım. Bu süre zarfında antrenörlerime hep birer spor koçu ve yardımcı bir antrenör, ailelere de birer psikolojik danışmanlık yapan biri olmaya çaba sarf ettim. Çok şükür yaptığımız çalışmaların meyvesini 2023 yılında katıldığımız ANALİG yani (Anadolu Yıldızlar Ligi) okul sporları faaliyetlerinde kız ve erkek takımlarımız ortaya koydukları üstün performansla Elazığ’ın adını Türkiye Finallerine yazdık. Kızlarımız ve erkek evlatlarımıza çalışmalarında hep ‘’finallere gideceğiz ve sizler o finalde olacaksınız’’ diye telkinlerde bulunduk. Bizlere inananlar kadar inanmayanlarda çoğunluktaydı. Ama bizler antrenörlerimin üstün gayretleri neticesinde büyük başarıya imzamızı attık. 2024 ve daha sonraki yıllar için hedeflerimiz büyük ve büyük de olmalı. Bu doğrultuda başta antrenörlerimiz evlatlarımız üzerinde hassasiyetle durmaktalar’’ dedi.

CİMNASTİK SALONU YAPILIYOR 

Polat, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulsamet Eren’in bakanlık ile yaptığı görüşmeler neticesinde ilimize bir cimnastik salonu yapılacağı bilgisini verdi.

Polat; ‘’Sporun içerisinden gelen bir il müdürümüz olduğu için çok şanslıyız. 2023 yılında katılım sağladığımız ANALİG yarışmalarındaki grup, yarı final ve de final aşamalarında hep bizleri arayıp desteğini sundu. Şube müdürlerimizle yaptığımız değerlendirme toplantısında bizlere büyük müjdeyi verdiler. İl Müdürümüz Abdulsamet Eren’in bakanlık ile yaptığı toplantıda ilimize bir Cimnastik Salonu yapılması hususunda söz aldığını bizlere ilettiler. Bu doğrultuda yapılacak Cimnastik salonumuzla artık Elazığ Cimnastiğin her branşında katılım sağlayan ve finallerde Elazığ’ın ismini yazan bir il olacağız’’ dedi.

14-16 ŞUBAT İL SEÇMELERİ YAPILACAK

2024 yılı faaliyet programı kapsamında 14-16 Şubat tarihleri arasında okullararası il seçmeleri ve ANALİG içinde sporcu belirlemesi yapılacağını ifade eden Polat; ‘’İl Temsilcileri olarak her yıl bulunduğumuz il için faaliyet programı düzenliyoruz. Bu bağlamda 14-16 Şubat tarihleri arasında okullararası il seçmeleri ve ANALİG için sporcu belirleyeceğiz. Çok Amaçlı Spor Salonunda yapacağımız yarışma için tüm antrenörlerimiz ve hakemlerimiz ile birlikte 2024 yılı için ANALİG sporcularımız da belirleyeceğiz’’ dedi.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme