Hizmet İçin Bende Varım

Üniversite Mahallesi'nin tanınan ve sevilen simalarından Hakan Ergün, 2024 yerel yönetim seçimlerinde yeniden muhtar adayı olduğunu açıkladı.

Göreve geldikleri takdirde ayrıştırıcı değil, bütünleştirici olacağını ifade eden Hakan Ergün, “Yeniden ben de varım” dedi.

Peş peşe gelen muhtar adaylıkları açıklamaları Elazığ’ı heyecanlı bir atmosfere sokarken muhtar adaylığını açıklayan bir başka isimde Üniversite Mahallesi Muhtar Adayı Hakan Ergün oldu.

Günışığı Gazetesi’nden Dilara Gültekin’e açıklamalarda bulunan Muhtar Adayı Ergün, daha önce de muhtar olarak görev yaptığı Üniversite Mahallesi’nin sorunlarını çözüme kavuşturmak için yola çıktığını söyledi.  Görev yaptığı dönemde Üniversite Mahallesi’nde vatandaşlarla iç içe, omuz omuza olduklarını kaydeden Ergün, önceliğinin gençler olduğunu belirtti.

TEK DERDİM, GENÇLERİ MESLEK SAHİBİ YAPMAK

Üniversite Mahallesi’nde birçok başarıya imza attığını belirten Muhtar Adayı Hakan Ergün, “Yıllarca Üniversite Mahallesinde ikâmet ettim. Mahallemdeki gençler özellikle ilgi odağım oldu ve gençlere yönelik projeler ürettim. Bunlardan en önemlisi gençlerin uyuşturucuyla olan mücadelesine ortak olup onları topluma kazandırmak oldu.  Tek derdim, gençlerin kahve köşelerinde zaman kaybetmeleri değil de, onları meslek sahibi yapıp istihdama katkıda bulunmak istiyorum.” dedi.

MAHALLENİN GÖZÜ KULAĞI, DİLİ SESİ, ELİ KOLU OLACAĞIM

Ailelerin hayır duasını aldığını, vatandaşların şikâyetlerini yetkili mercilere iletme, onların sorunlarına çözüm noktasında mahallenin gözü kulağı, dili sesi, eli kolu olacağını belirterek, Üniversite Mahallesi Muhtar Adayı Hakan Ergün, muhtar seçilmesi halinde yapacağı projelerini sıraladı:

Hizmet İçin Bende Varım

YAPACAĞI PROJELER…

-Genç kesiminin uyuşturucuya düşmesini engellemek için.

-Durumu iyi olmayan ailelere düzenli bir şekilde imkânlar dâhilinde yardımcı olunmasını sağlamak.

-Halk toplantıları düzenleyerek, mahallemizin sıkıntılarını tespit edip kamu kurumlarıyla iletişime geçildikten sonra çözüm üretilmesi için alt yapıların oluşturulması.

-Geleceğin teminatı olan gençlerimiz ve mahalle kültürünün devamlılığı için sosyal ve sporsal yaşam merkezleri oluşturmak için girişimlerde bulunmak.

-Maddi durumları yetersiz olan ailelerimizin çocukları için etüt merkezleri ile görüşülüp, çözüm üretilerek eğitim seviyesinin artırılmasını sağlamak.

-Mahallemizin mağduriyetlerinin giderilmesi için taziye evleri yaptırmak ve bunların yapılabilmesi için gerekli girişimlerde bulunmak.

-Alt yapı problemlerinin giderilmesi için gerekli kamu kuruluşları ile bağlantı kurularak temiz bir yaşam çevresi oluşturacak mahalle problemlerinin giderilmesini sağlamak.

-Yerel yönetim ve kamu kuruluşları ile bir bağ oluşturulup mahalleye sağlanan imkânların süreçlerini kısaltmak için çalışmalarda bulunmak.

-Eski yapıların kentsel dönüşümünde muhtarlık heyetimizle birlikte mahalle halkımızın sonuna kadar yayında yer alacağız.”

Ergün, her ne sebeple olursa olsun mahallesi için kanının son damlasına kadar savaşacağını söyleyerek, öteki, beriki değil,  tek bir yürekle bir olacaklarının altını çizdi.

Hizmet İçin Bende Varım

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme