İki Bölge Protokolü İmzaladı!

Van Doğa Koruma ve Milli Parklar 14. Bölge Müdürü Melikunnas Özkaya Elazığ Orman Bölge Müdürü Salih Çetiner'i ziyaret etti.

Elazığ Bölge Müdürü Salih Çetiner ziyaretten duyduğu memnuniyetti dile getirerek iki Bölge Müdürlüğü arasında bir protokol imzalandı.

Çetiner, imzalanan protokole ilişkin açıklama yaparak şunları kaydetti:
“Muş ilimizde bulunan "Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı"nda Türklerin Anadolu'ya ilk girişi her yıl 26 Ağustos'ta Cumhurbaşkanlığı ve devletimizin üst düzey yönetici ve bürokratlarının katılımı ile kutlanmaktadır.

AĞAÇLANDIRMA İŞBİRLİĞİ

Bu kapsamda gelen ziyaretçilerin rekreasyonel faaliyetlerden yararlanması ve 2019/24 sayılı Cumhurbaşkanlığı Genelgesi doğrultusunda her yıl 11 Kasım tarihinde yapılan "Milli Ağaçlandırma Günü" faaliyetlerinin gerçekleştirilmesi, ülkemizin orman varlığının arttırılması ve yeşil dokunun geliştirilebilmesi maksadı ile Orman Bölge Müdürlüğümüz ile Doğa Koruma ve Milli Parklar 14. Bölge Müdürlüğü arasında 3 yıllık "Malazgirt Meydan Muharebesi Tarihi Milli Parkı Ağaçlandırma İş Birliği Protokolü" imzalandı” diye konuştu.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme