İl Protokolünden Bakan Kurum'a Ziyaret

Elazığ il protokolü, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u ziyaret ederek deprem sonrası yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu beraberinde AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret etti.

Bakan Kurum'un makamında gerçekleşen ziyarette, Elazığ’daki deprem sonrası yapılan çalışmalara dair detaylı bilgiler paylaşıldı. Vali Hatipoğlu, deprem sonrası bölgedeki yenileme ve onarım süreçlerinin hızlandırılması gerektiğini vurguladı.

Gerçekleşen ziyarette Kale merkezli depremin ardından Elazığ’da yürütülen çalışmalarla ilgili Bakan Kurum’a bilgi verilerek değerlendirme yapıldı.

 Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Vali Numan Hatipoğlu: “AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Erol KELEŞ, Ejder AÇIKLAPI, Elazığ Belediye Başkanı Şahin ŞERİFOĞULLARI ve AK Parti İl Başkanı Şerafettin YILDIRIM ile birlikte, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat KURUM’u makamında ziyaret ederek, Malatya Kale merkezli 5,9 büyüklüğündeki depremin ardından ilimizde yürütülen çalışmalar hakkında kapsamlı bilgi aktararak, değerlendirmelerde bulunduk. Sayın Bakanımıza destekleri ve gösterdiği yakın ilgi için içtenlikle teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

Mavi Haber Merkezi

Bakmadan Geçme